spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Adrian Porumboiu si Gigi Becali, condamnați cu suspendare de Curtea de Apel Iași, după un scandal monstru!

- Advertisement -

VESTITI…Adrian Porumboiu si Gigi Becali Stefan, doi rromi din orasul Murgeni, si-au primit pedepsele definitive dictate de magistratii Curtii de Apel Iasi. Alãturi de cei doi, alti 11 inculpati au fost condamnatI, dar unul singur a primit pedeapsã cu executare. Cei 13 rromi au ajuns în fata judecãtorilor în urma unui conflict care s-a finalizat cu un combatant în stare gravã, care a ajuns la un spital din Iasi, tãiat cu un cutit. Totul a pornit de la furtul unui telefon si s-a ajuns ca cei din clanurile Stefan, Siminoc si Tãnase sã se încaiere si sã se taie cu cutitele. Dupã mai bine de un an de procese, instanta de judecatã a decis condamnarea acestora la pedepse cuprinse între 1,2 ani si 1,6 ani de închisoare cu suspendare si muncã în folosul comunitãtii.

Mai multi indivizi din Murgeni, membri ai clanurilor Stefan, Siminoc si Tãnase, si-au primit, zilele trecute, pedepsele definitive dictate de cãtre magistratii Curtii de Apel Iasi. Printre ei s-au numãrat si Stefan Gigi Becali si Stefan Adrian Porumboiu, ambii condamnati la închisoare cu suspendare. Scandalul a avut loc în urmã cu mai bine de un an, pe strãzile din orasul Murgeni. Totul a pornit de la furtul unui telefon dar, în urma încãierãrii, unul dintre comabatanti a ajuns, în stare gravã, la un spital din Iasi, tãiat de un cutit. La finalul procesului, judecãtorii au decis condamnarea celor 13 bãtãusi la pedepse cuprinse între 1,2 si 1,6 ani de închisoare cu suspendare si 120 de zile de muncã în folosul comunitãtii. Un singur protagonist al scandalului a primit 2 ani de închisoare cu executare deoarece era recidivist. Conform anchetatorilor, totul a pornit dupã ce un individ, pe nume Renso Siminoc, ar fi furat un telefon mobil de la un alt individ. Pãgubitul, Ferdinand, a decis sã-si facã singur dreptate si a dat buzna în casã, peste cel pe care îl bãnuia de furt si l-a luat la bãtaie. Doar cã presupusul hot era pregãtit si l-a înjunghiat în spate pe Ferdinand, care a cãzut secerat la pãmânt. Victima a fost transportatã cu ambulanta la spital, dar familia sa a decis sã se rãzbune. Rudele celui rãnit au venit val-vârtej din Germania, au mers peste fãptas în casã si i-au plãtit cu aceeasi monedã. Astfel, si Renzo a fost înjunghiat si a ajuns la spital. Conflictul a fost aplanat de mascati, care au fãcut din nou ordine si liniste în Murgeni. Dupã ce i-au retinut pe infractorii din Murgeni, politistii au fãcut cercetãri si astfel au fost retinuti si dusi în fata procurorului de caz alti 9 infractori, din Zorleni si Murgeni, în total 13 inculpati.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Titlu pompos care sa atragă atenția! Dupa lecturarea articolului ajungi la concluzia că autorul,conștient de conținutul slab , de….lipsa de informații către public, a vrut doar să atragă atenția cu ceva! Și culmea e că….a reușit!
    Presupun că toți care au citit titlul,l-au înjurat!!!!😊🙆🇷🇴! Bravo,mă!

  2. Alexandru Croitoru,nu mai scrie articole de căcat cu țiganii,tatăl tău era băiat de băiat,dar din cîte se vede tu ești o panaramă de om .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.