spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Adrian Solomon, “candidat” la Primăria Perieni

- Advertisement -
PE CAI MARI… Adrian Solomon și-a luat inima în dinți și s-a hotărât să candideze încă o dată la o primărie. Dacă n-a fost să fie la Bârlad, poate la Perieni are șanse!

OFICIAL… Conform actelor depuse de PSD Perieni, candidatul la primăria din localitate este chiar președintele Organizației Județene, Adrian Solomon. Actul este semnat chiar de Solomon și are inclusiv ștampila și numărul de intrare de la biroul electoral din localitate.

Așa cum se poate observa cu ochiul liber, în opisul documentelor de candidatură, la rubrica propunere candidatură pentru primar este trecut numele lui Adrian Solomon. La celelalte rubrici, însă, apare numele adevăratului candidat, credem noi, adică Alina Mihaela Chiper. În mod sigur este vorba de o greșeală destul de importantă și, în aceste condiții, am încercat să o contactăm pe doamna candidat, să o întrebăm cum a apărut această dualitate în acte. Chiar am și reușit acest contact telefonic, doar că doamna Chiper ne-a spus că nu poate vorbi și ne sună neapărat în cinci minute. Așa cum era de așteptat, nu a mai sunat să ne explice cum de a apărut pe liste numele lui Adrian Solomon în loc de cel al domniei sale candidate.

Amintiri neplăcute la Perieni: deputatul Solomon, primit cu un cap în figură!

În anul 2010, în timpul unei campanii electorale, deputatul Adrian Solomon a fost implicat într-o altercație cu membrii unui partid dușmănos. Conform declarațiilor deputatului Adrian Solomon, o consilieră democrat liberală din cadrul CL Perieni a început să-i care pumni în cap soferului masinii care avea difuzor si, când Solomon s-a dus să-l apere pe băiat, Adrian Lupu, soferul primarului Alexandru Iacob i-a dat deputatului un cap în gură. “S-a iscat o adevărată învălmăseală, am sunat la 112 să vină politia din Bârlad, pentru că în Perieni nu era nici țipenie de politist. Nu pot să cred că s-a putut întâmpla asa ceva.”, declara la acea vreme deputatul Adrian Solomon.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

 1. Bai oaie anonima, opisul contine documente numerotate. Daca are 0 pagini, unde este documentul? Deci, si tu si cel care a facut opisul, sunteti prosti. Propunerea de candidat trebuia trecuta in afara tabelului. Dar ce poti sa le ceri candidatilor psd-pnl. Nu ca ceilalti candidati de la alte partide ar fi mai destepti. Cei de la psd-pnl au ceva in plus: fura mult mai mult decat ceilalti. Si asta face diferenta in favoarea celorlalti. Mergeti la vot! Dar pe cine dracu sa votezi cand toti sunt o apa si-un pamant. Oricum, o lista in care apar personaje precum Solomon, Dan Marian, Plesu , Caragata, Barbu, Vulpe si multi altii nu ar trebui sa fie in preferintele unui moldovean normal.

 2. “ Crecă, crecă, crecă….
  Crecă o să v-o trag la buze MOLDOVENILOR!”
  Cum i-am tras-o și lui Mtică BUZATU!
  Ce?
  Da!
  Urmează Șaorma!
  Cu de toate!
  SOLOMOANE, SOLOMOANE…
  IUBESC TRĂDAREA, DAR URĂSC TRĂDĂTORII! 🤮

 3. “ Crecă, crecă, crecă….
  Crecă o să v-o trag la buze MOLDOVENILOR!”
  Cum i-am tras-o și lui Mtică BUZATU!
  Ce?
  Da!
  Urmează Șaorma!
  Cu de toate!
  SOLOMOANE, SOLOMOANE…
  IUBESC TRĂDAREA, DAR URĂSC TRĂDĂTORII!

 4. Gelule crezi că unii cititori (câți mai sunt…) nu știu ce trebuie să cuprindă un OPIS?
  Chiar așa impresie ai? Eu nu-ți spun „stai jos” ci târăște-te în continuare!

 5. Poate îl înșurubat la NASA pe omu ala de știință în ale pesedeocosmonauticii….. ca are gândire de marțian….. poate duce doctrina PSD printre marțieni…. ca poate prosteala….. pesedista …. merge și la alte civilizații….. de covrigari…… pesedisti….

 6. Gelutu e cel mai bun! E asa destept pentru ca a aprofundat cuprinsul cartilor, tabla de materii si tabelul cu abrevieri!😂😂La asa efort nu mai conteaza continutul cartii!

 7. Pfff. Si uite asa fituica Vremea Noua iti face propaganda electorala gratuita. Bravo doamna Alina Mihaela Chiper v-a iesit, am muscat! Felicitari si succes in continuare in campanie!

 8. Gelu ! Cand esti prost , te doare? Ce e ala opis? Un cuprins! Adica iti enumera documentele pe care le gasesti in dosarul respectiv. Prin urmare, primul document este propunerea de candidat la primar. A cui este propunerea? Ai ghicit! A celui care semneaza. Bravo, Gelu! Stai jos!2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.