spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Adriana Bahmuțeanu, terorizată de fostul iubit grec!

- Advertisement -

Adriana Bahmuțeanu nu își găsește liniștea din cauza fostului iubit grec! Deși în prezent este logodită cu noul iubit, pe nume George, Adriana nu se poate bucura de clipele fericire, din cauza fostului partener de viață, care o hărțuiește și face tot ce îi este în putere pentru a o deranja.

Invitată în platoul unei emisiuni, Adriana Bahmuțeanu a povestit faptul că este hărțuită de fostul iubit, artistul Nikos Papadopoulos. Conform Adrianei, bărbatul i-a fi spart conturile mai multor rețele de socializare, iar oamenii legii fac investigații în acest caz delicat.

Adriana susține că Nikos se consideră mai presus de autoritățile statului și este de părere că nu va fi pedespit în vreun fel pentru acțiunile sale.

„El să-mi lase viața personală în pace! Eu pot să spun doar atât: am fost șantajată și hărțuită de acest om timp de un an și jumătate, tocmai cu aceste parole de la paginile mele. Furtul de identitate virtuală se pedepsește penal, este infracțiune în România”, a declarat Adriana. ..https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adriana-bahmuteanu-terorizata-de-nikos-2199502.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.