Adriana Ursu, managerul de la Reiser, joacã de-a demisia!

PÂINE SI CIRC..Inginera Adriana Ursu, managerul SC Reiser LDP, a demisonat, luni la orele 12.00, dar în mai putin de trei ore a revenit asupra deciziei si a solicitat sã fie anulatã! Aceasta si-a înaintat cererea de demisie cãtre Consiliul de Administratie (CA) al SC Reiser, al cãrui presedinte este liberalul Daniel Buzamãt. Dupã ce a apãrut în presa localã informatia cã a demisionat, Adriana Ursu a avut un moment de „revelatie” dupã o discutie cu o persoanã importantã din PSD si a vrut sã anuleze cererea de demisie. Dar, fiind deja înregistratã la CA nu a putut asa cã a depus încã o cerere cãtre CA prin care cere revocarea demisiei depuse! Se pare cã Adriana Ursu si-a cam pus în cap toti salariatii, care se plâng cã are o atitudine foarte arogantã, fiind tinuti într-o continuã hãrtuire nervoasã, amenintati cu concedierea si cu tãierea salariilor. Plenul CA s-a întrunit imediat si a luat act de demisia managerului, dar cererea de revocare a demisiei nu a fost discutatã.

Dupã ce si-a înaintat ieri demisia, întrebatã de reporterii Vremea Nouã despre motivele invocate, Adriana Ursu nu a vrut sã comenteze, precizând doar cã: „Am timp 45 de zile conform legii sã prezint si motivele demisiei”. Numai cã, n-a asteptat 42 de zile sau 20 de zile cum se pare cã scrie la lege, ea a cerut secretarei CA sã i dea cererea de demisie înapoi, cã renuntã la ea. Secretara CA nu a vrut sã îi dea înapoi cererea de demisie, asa cã managerul Adriana Ursu a pus mâna pe pix si a scris o altã cerere, de renuntare la demisie! Cerere care n-a fost înregistratã de secretarã, pentru cã nu existã asa ceva la lege! Se discutã în prima sedintã de CA la Reiser doar cererea de demisie a Adrianei Ursu! Surse din Reiser, care au asistat la tot circul fãcut de inginera Ursu, ne-au precizat cã aceasta a fost sunatã de persoane politice importante, care i-au cerut sã-si revinã si sã nu plece de la conducerea Reiser. Imediat, sceasta a scris de mânã o altã cere, de renuntare la demisie.

Însã de aceastã datã, se pare cã oamenii din societatea de drumuri a orasului sunt decisi sã nu mai lucreze într-un mediui în care sunt hãrtuiti moral si pshihic, unii dintre ei fiind decisi, dacã nu se iau mãsuri, sã înainteze plângere penalã pentru hãrtuire la locul de muncã. Adriana Ursu a ajuns la conducerea SC Reiser Ldp, în luna iunie 2017, dupã sustinerea unui concurs „cu cântec”. Aceasta este membru PSD marcant, având în trecut o societate de constructii. S-a înscris la concursul de manager al SC Reiser în iunie 2017, din câte stim, punând conditia sã fie singurul candidat! Cum, necum, i-a fost respectatã dorinta, a luat usor concursul si, alãturi de SC CUP SA Bârlad, a devenit al doilea manager pesedist al unei firme apartinând CLM Bârlad. PNL si-a impus presedintele Consiliului de Administratie, pe Daniel Buzamãt, care si el dã chics în relatia cu cetãtenii si salariatii de la Reiser.

Nu este prima datã când comportamentul arogant al directoarei de la Reiser este deviant!

Vã reamintim cã firma care se ocupã de drumurile Bârladului, SC Reiser Ldp, la conducerea cãreia a ajuns prin concurs inginera Adriana Ursu, a intrat rãu cu oistea-n gard, cu tot cu conducãtoarea ei. Si nu o spunem noi, ticãlosii de ziaristi, o spune Curtea de Conturi, o spun consilierii locali liberali si independenti, care exact acum un an, au avut multe întrebãri referitoare la nivelul ridicat al salariilor personalului de la Reiser (TESA), salarii pe care Adriana Ursu a refuzat categoric sã le comunice în plinã sedintã, pentru cã era, dupã cum a precizat chiar ea, si presa de fatã. Ca sã fie tacâmul complet, la sedinta din 28 februarie 2019, când a fost „chestionatã” dur de consilierii liberali ca Georgicã Vulpe, Liviu Luca si de consilierul independent Bogdan Sârbu, cel care i-a adresat si cele mai dure întrebãri, Adriana Ursu a rãspuns în doi peri, tremurând, iar proiectul ei cu cresterea tarifelor la lucrãrile executate de SC Reiser, pentru a-si creste salariile, a picat!

CITITI AICI: https://vremeanoua.ro/salarii-nesimtite-la-sc-reiser-ldp-barlad-directoarea-sfideaza-consiliul-local-cand-este-trasa-la-raspundere-video-facsimil
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ