Afacere ineditã: “surprize la domiciliu” pentru pãrintii si copiii vasluienilor plecati în strãinãtate | VIDEO

SURPRIZE… Câtiva tineri din Vaslui si-au deschis o afacere ineditã. Acestia fac, în numele vasluienilor plecati în strãinãtate, surprize la domiciliul rudelor din Vaslui. Serviciul este, evident, contracost, iar pretul diferã în functie de cadourile incluse. De obicei, sãrbãtoritii primesc flori, tort, un recital live, precum si un mesaj din partea celui care face surpriza. Initiativa a fost foarte bine primitã de vasluienii din strãinãtate, mai ales cã, din cauza pandemiei, multi dintre ei nu au putut sã revinã în tarã pentru a-si sãrbãtori apropiatii. “Vã multumesc din inimã pentru tot ceea ce ati fãcut pentru noi. Anul acesta, distanta ce ne despare de Maia noastrã nu a mai fost un impediment pentru a o bucura. Vã suntem recunoscãtori”

VIDEO

Initativa a apãrut în vara anului trecut si se bucurã de un real succes pe Facebook. Pe pagina “Surprize la domiciliu Vaslui” este descrisã astfel: “Esti plecat în strãinãtate si vrei sã le faci o surprizã celor dragi? Tot ce trebuie sã faci e sã apelezi la noi, ajutându-vã cu o surprizã de neuitat. Am creat aceastã paginã pentru a fi alãturi de cei dragi prin intermediul nostru. Noi oferim surprize la domiciliu cum ar fi: flori, tort, sampanie, dulciuri, baloane cu numere pentru aniversãri, elemente de decor. Vã asteptãm!”.

“Datoritã tie, mamã, sunt ceea ce sunt azi. La multi ani sãnãtosi! Te iubim!”

Redãm în rândurile urmãtoare douã dintre mesajele vasluienilor din strãinãtate, care au dorit sã facã o bucurile rudelor de acasã. Primul mesaj vine din partea unei vasluience pentru mama sa: “Dragã mamã, o sã-ti rãmânem datori toatã viata pentru noptile nedormite si grija ce ne-o porti chiar si acum, când suntem fiecare la casele noastre. Îti multumim foarte mult pentru cã ne esti alãturi fãrã sã ceri ceva în schimb. Astãzi, de ziua ta, fiica ta Anisoara, ginerele Gil si iubitii tãi nepoti, Alexandru si Nicolas, îti urãm sã ti se îndeplineascã toate visele, iar îngerul tãu pãzitor sã te protejeze mereu, norocul sã-ti lumineze casa, fericirea sã fie fãrã limite, iar Bunul Dumnezeu sã fie mereu cu tine. Noi te respectãm si te iubim nespus de mult, iar eu, fiica ta, îti multumesc nespus de mult. Datoritã tie, mamã, sunt ceea ce sunt azi. La multi ani sãnãtosi! Te iubim!”. Al doilea mesaj vine din partea unui sot pentru sotia lui: “Scumpa si iubita mea sotie, chiar dacã nu sunt lângã tine în aceastã zi specialã, sã stii ca însemni totul pentru mine si cã te iubesc cu tot sufletul si cu toatã fiinta mea. Esti cea mai bunã sotie si mamã! Îti multumesc cã-mi esti alãturi si mã sustii în fiecare moment, îti multumesc cã ai apãrut in viata mea si mi-ai schimbat-o radical în bine! Îti multumesc cã ai dat viatã unei fetite minunate. Îti multumesc! Mi-e tare dor de voi, vã iubesc! La multi ani!”.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ