-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Afecțiunea secretă de care suferă Jennifer Aniston

- Advertisement -

Jennifer Aniston a recunoscut că, din cauza programului solicitant și a unui stil de viață dezordonat, a ajuns să sufere de o afecțiune de la vârsta de 30 de ani, aspect care i-a dăunat performanțelor de pe platourile de filmare.

Îndrăgita actriță din serialul ,,Friends” nu-și amintește momentul exact când au început problemele ei de somn, dar vedeta susține că această tulburare s-a instalat în urmă cu aproximativ 20 de ani.

Este cam greu de determinat, deoarece atunci când suntem tineri, dacă nu dormim, ne spunem „oh, mă simt grozav.” Credem că putem dormi doar două ore, trei ore, patru ore pe noapte și să nu simțim efectele”, a mărturisit Aniston.

Cu toate acestea, Jennifer a adăugat că acumularea tuturor acestor nopți nedormite a prins-o din urmă la 30 de ani. Vedeta și-a dat seama că lipsa de somn a început să-i afecteze serios starea de spirit și nu mai dădea randament nici pe platourile de filmare…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/afectiune-secreta-jennifer-aniston-589572.html

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.