spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

Afecțiuni medicale tratate cu remedii naturiste pregătite în Sfintele Mănăstiri din România

- Advertisement -
REMEDII… Tratamentele naturiste sunt preparate cu post, nevoință și rugăciuni de către maici în Sfintele Mănăstiri din România.

DARURlLE MĂNĂSTIREȘTI… Tincturile, alifiile sau ceaiurile făcute de călugări în mănăstiri, după formule numai de ei știute, sunt tratamente naturiste oferite pentru diferite afecțiuni. Acestea sunt preparate cu post, nevoință și rugăciuni de către maici, în Sfintele Mănăstiri din România. «Tratamentele naturiste au reusit să devină „vedete” în urma utilizării acestora de tot mai multe persoane. Din dorința de a ne trata cu ajutorul naturii, s-au reluat tabu-urile vechi care iau in considerare combinațiile de plante și prepararea acestora pentru a trata de la cea mai ușoară boală până la bolile cele mai grele. De la migrenele ușoare, până la artrită, toate bolile reușesc cu succes să fie combătute cu spriijnul tratamentelor naturiste», arată călugării specialiști în tratamente naturiste.

Deși există tot mai mulți adepți ai tratamentelor naturiste, în momentul actual, lumea rămâne suspicioasă în ceea ce privește reușita acestora. Cauza este lipsa suficientă de curajoși în a se reîntoarce la origini și a investi în sănătatea lor în mod util. S-a constatat că există un număr mare de persoane care a reușit să își trateze bolile, unele fiind chiar severe, folosind alte variante decât medicația obișnuită prescrisă de medici. În urma dorinței de a îngriji și a oferi plantelor cele mai bune condiții, s-au creat medii de creștere și apoi laboratoare în toată lumea. Scopul este de a oferi calitate superioară pacienților, dar în special pentru a trata bolile de care aceștia suferă.

Care sunt câteva dintre afecțiunile care pot fi tratate cu ajutorul tratamentelor naturiste?

Gastrita, care reprezintă o afecțiune ce o regăsim la nivelul organismului din pricina afectării masive a mucoasei stomacului, mai precis, în perioada în care aceasta ajunge să se resimtă. O parte mare din persoanele suferinde de gastrită sunt asimptomatice. În schimb, persoanele care resimt major simptomele au parte de: indigestie; arsuri și dureri la nivelul stomacului; senzația de greață și vomă; senzația anormală de sațietate după masă. În unele cazuri mai agravate poate apărea și sângerarea, persoana putând ajunge la ulcer gastric. Ca tratament naturist care reușește cu brio să rămână pe podium, este indicat în a folosi Bio-Capsule «Nera Plant Entero-complex». Acestea conțin afine, care au acțiuni antiinflamatoare pentru problemele dobândite din cauza gastritei. Fiind bogate în antioxidanți, ajută chiar și în situațiile în care persoana deține Ecoli și Proteus. Bogate în vitamina C, vitamina B, vitamina A, cupru, promit să întărească sistemul imunitar și elimină posibilitatea apariției unei infecții în corp. Afinul ajută și la îmbunătățirea tractului urinar. Oferă un sprijin în îmbunătățirea vederii prin prisma nutrienților săi importanți precum, luteină, zeaxantină, flavonoide, precum și seleniu, zinc, fosfor.

Tratamente naturiste cu busuioc pentru diferite afecțiuni

Busuiocul reprezintă una dintre cele mai importante surse de sănătate. Această plantă o regăsim peste tot. De exemplu, în cadrul activităților de preparare a hranei, aceasta este folosită pentru aromatizare și îmbinare a gusturilor, dar în realitate o consumăm pentru a ne rezolva problemele de sănătate. Pe lângă aceste întrebuințări, busuiocul a devenit cunoscut ca și pansament pentru tractul intestinal, deținând vitaminele A, C și K, precum și calciu, magneziu, potasiu, fier și mangan. Busuiocul reușește să ne salveze în situațiile critice, combate indigestia, crampele, balonarea și tratează colonul iritabil. Busuiocul a reușit să fie un bun „medic” în bolile cardiovasculare, febră, probleme respiratorii, dar și în reducerea riscului de cancer în organism.

Și menta este un tratament naturist oferit de călugări

Menta este folosită zi de zi de către toți românii, profilactic, fără să ne dăm seama. Fie că o folosesc pentru a se face ceai, fie că o folosesc în situații în care se oferă o aroma fresh mâncării. Această plantă, deși aparent pare banală, aceasta oferă beneficii vizibile tubului digestiv. Sub denumirea de „Mentha piperita”, această plantă reușește să creeze secreție și eliminarea bilei prin sprijinul conținutului său de flavonoizi. Se pot realiza infuzii din mentă pentru tratarea răcelilor.

Mușețelul luptă împotriva insomniei și a hemoroizilor

PLANTĂ MAGICĂ… Mușețelul conține matricarină și matricină, flavonoizi, glucozide, fitosteroli și acizi grași. În nenumărate tratamente homeopate este considerat unul dintre cele mai importante plate care ajută la eliminarea bolilor. Are funcții antispastice, antiinflamatorie, epitelizantă. Mușețelul este cel mai des folosit în cadrul tratării bolilor oculare, inflamațiilor remarcate la nivelul gâtului, a inflamațiilor sinusurilor. De asemenea, este bine cunoscut ca fiind un adjuvant împotriva insomniei, problemele hormonale, dar și a hemoroizilor.

Guta și un tratament cerut insistent din ce în ce mai mult!

TRATAMENT NATURIST… Guta reprezintă o afecțiune dureroasă din cadrul ariei artritei, care prezintă dureri la articulații. Aceasta apare în urma valorilor prea mari de acid uric în sânge și în țesutul adipos. Acidul uric reprezintă cauza metabolizării alimentelor și a degradării celulare. Dacă cantitatea de acid uric depășește limita normală, se formează treptat cristale care ajung în articulații și provoacă dureri la nivelul articulaților. Simptomele gutei se manifestă prin dureri la nivelul articulațiilor, umflarea membrului. Ca tratament naturist, un ajutor de nădejde reprezintă plantele care se regăsesc în „Tinctura Mesal“, pentru gută în forma acută, care este un remediu natural mănăstiresc ce contribuie la eliminarea toxinelor din organism și poate fi găsit și la farmacii. Mai este și mesteacănul, care, pe lângă sprijinul pe care îl oferă în tratarea gutei, acesta vindecă supărătorii negi, calmează eczema, dar și psoriazisul. Este un puternic tratament împotriva afecțiunilor dermatologice.

Tratamentele naturiste pentru afecțiuni pregătite în mănăstiri combat cancerul

MIRACULOASE… Desigur, gastrita, guta, oboseala, stresul, tulburările sistemului endocrin și aciditatea din organism care duc la cancer sunt doar o parte dintre afecțiunile pe care le influențează în mod pozitiv medicina homeopată, care se exprimă atât de fidel prin produse mănăstirești. „Vă invităm să descoperiți toate plantele noastre, care aduc cinste naturii, sănătății și lui Dumnezeu, prin tot ceea ce ele sunt și toate proprietățile lor vindecătoare. Produsele alimentare și de leac sunt pregătite manual în Sfintele Mănăstiri Nera, Dragomirna și Paltin Petru-Vodă. Acestea sunt suplimente alimentare și nu substituie tratamentul prescris de medic. Produsele au un rol terapeutic și contribuie la ameliorarea simptomelor cu care vă confruntați. Produsele cosmetice pot fi utilizate doar pentru uz extern. Vă recomandăm consumul produselor noastre de leac cu cel puțin 30 minute înainte sau după masă. A nu se consuma concomitent cu tratamentul de specialitate fără aviz medical”, au spus călugării de la mănăstirile respective.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. 😛 știe analfabetul de călugăr atâtea boli , simptome si remedii specifice când nici măcar popii nu fac biologie la școlile lor de prostolgie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.