17.4 C
Vaslui
05-oct.-2022

Agent de la Poliţia de Frontieră, împuşcat de un poliţist după ce a fugit de la locul unui accident

- Advertisement -

Un agent de la Sectorul de Poliţie de Frontieră Brodina, aflat în timpul liber, a ajuns la spital împuşcat în picior de un poliţist din Ulma, după ce a fost implicat într-un accident şi ar fi refuzat să meargă la postul de poliţie şi să fie verificat cu etilotestul, luând-o la fugă pe câmp. Halucinantul incident s-a petrecut aseară, în jurul orei 20.00, în comuna Ulma.

Din informaţiile pe care le avem, subofiţerul de Poliţie de Frontieră se numeşte Vasile Marocico, are 47 de ani şi este din Izvoarele Sucevei.

Acesta s-a răsturnat cu maşina personală în şanţ, iar o localnică din Ulma, observând autoturismul, a sunat la unul din cei doi poliţişti de la Postul Comunal Ulma.

Poliţistul de serviciu, deplasat la faţa locului, l-a găsit pe şofer în apropierea maşinii. Conform primelor informaţii, angajatul Poliţiei de Frontieră părea a fi băut şi a refuzat să coopereze cu poliţistul venit la faţa locului. După ce şi-a chemat un coleg în sprijin, poliţistul de la Ulma a încercat să-l încătuşeze pe şofer, însă acesta s-a opus. A încercat să se îndepărteze de la locul accidentului, moment în care poliţistul l-a avertizat şi l-a somat să se oprească. Vasile Marocico a refuzat şi a încercat să fugă, moment în care poliţistul din Ulma a făcut uz de armă şi l-a împuşcat în gambă.

Glonţul i-a perforat acestuia piciorul, bărbatul căzând la pământ.

El a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde la o primă investigare s-a constatat că glonţul a ieşit din picior, leziunea nefiind foarte gravă. La Spitalul Municipal Rădăuţi suspectul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

O echipă mixtă formată dintr-un procuror, un ofiţer judiciarist şi un criminalist a plecat la faţa locului pentru a cerceta evenimentul şi condiţiile în care s-a făcut uz de armă.

Iniţial s-a vehiculat că poliţistul de frontieră în civil ar fi transportat ţigări de contrabandă şi de aceea a fugit, însă această informaţie nu a fost confirmată de anchetatori. Aceştia urmau să inspecteze în detaliu maşina.

www.monitorulsv.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.