spot_imgspot_img
5.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Agentii economici, controlati de politistii de la SICE!

- Advertisement -

SASE, POLITIA! … În perioada 27-28 august a.c., politistii de investigare a criminalitãtii economice, din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, au desfãsurat activitãti pentru prevenirea si combaterea faptelor cu impact negativ asupra sigurantei cetãteanului.

Politistii au efectuat controale la agenti economici din judetul Vaslui, ce au avut drept scop prevenirea si combaterea faptelor negative din sfera comertului, în scopul diminuãrii impactului negativ asupra bugetului consolidat al statului, mecanismelor de functionare ale pietei legale si eliminãrii concurentei neloiale. „Cu ocazia activitãtilor desfãsurate, au fost verificati peste 65 de agenti economici si a fost constatatã sãvârsirea a 2 infractiuni, ambele prevãzute de Legea 84/1998 privind mãrcile si indicatiile geografice. În urma activitãtilor derulate, au fost aplicate 31 de sanctiuni contraventionale, în valoare de peste 50. 000 de lei. Dintre acestea, 18 au fost aplicate pentru abateri prevãzute si sanctionate de O.U.G. 28/1999 privind obligatia agentilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, 7 sanctiuni pentru abateri prevãzute si sanctionate de Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, 4 sanctiuni prevãzute si sanctionate de Legea 103/1992 privind dreptul exclusiv al cultelor religioase pentru producerea obiectelor de cult si 2 sanctiuni pentru abateri prevãzute si sanctionate de Legea 349/2002 privind prevenirea si combaterea efectelor consumului produselor din tutun. Totodatã, au fost confiscati peste 4.200 de lei si indisponibilizate bunuri în valoare de peste 5.500 de lei”, a mentionat inspectorul de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. În același timp, usr istul salvator viceprimar de Vaslui face evaziune din pregătirea elevilor și cumpără terenuri sub nasul ANAF…democrația usr

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.