Aglomerație la moaștele Sfântului Mina, în București. Coada se întinde pe mai multe străzi lăturalnice

În Capitală, 2.000 de persoane stau la rând la Biserica Sfântul Mina din centrul orasului, pentru a se închina la moaștele celui considerat ocrotitorul păgubiților. Coada se întinde pe mai multe străduțe din zonă.

Încă de miercuri dimineața, de la începutul slujbei, oamenii au început să vină la lăcașul de cult. Coada se întinde pe mai multe străduțe din zonă. Jandarmii au mers acolo, stau printre credincioși, încearcă să se asigure că oamenii păstrează distanța de siguranță între ei și că toată lumea poartă mască de protecție, așa cum cere legislația în vigoare pentru spațiile publice deschise.

Este al treilea pelerinaj care are loc în Capitală în ultimele două săptămâni. La începutul acestei săptămâni, alți credincioși au stat la rând la moaștele Sfântului Nectarie, tot în București.

Asta deși numărul de cazuri de COVID-19 este în creștere în toată țară, iar situația din București nu arată deloc bine: incidența bolii a depășit 5 la mia de locuitori, Capitala fiind fruntașă la numărul de noi îmbolnăviri. … https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/video-aglomeratie-la-moastele-sfantului-mina-in-bucuresti-coada-se-intinde-pe-mai-multe-strazi-laturalnice-1399905
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ