10.7 C
Vaslui
09-dec.-2022

Agresorii lui Dudu Bãcãuanu, retinuti pentru 24 de ore

- Advertisement -

TRASI LA RÃSPUNDERE… Tinerii care în noapte de sâmbãtã spre duminicã l-au snopit în bãtaie pe Mugurel N., poreclit Dudu Bãcãuanu, au fost identificati si retinuti pentru 24 de ore de cãtre oamenii legii. Agresorii, cu vârste cuprinse între 22 si 25 de ani, din satul Brãhãsoaia, comuna Stefan cel Mare, vor fi prezentati azi Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, care urmeazã sã dispunã o mãsurã preventivã.

La 48 de ore distantã de la bãtaia care a avut loc într-un club din centrul orasului, politistii din municipiul Vaslui au reusit sã-i identifice si sã-i retinã pe agresori. “Politistii din cadrul Biroul de Investigatii Criminale – Politia Municipiului Vaslui au probat activitatea infractionalã a patru bãrbati, cu vârste cuprinse între 22 si 25 de ani, din Brãhãsoaia, comuna Stefan cel Mare, judetul Vaslui, bãnuiti de comiterea infractiunii de lovire sau alte violente. Din cercetãrile efectuate, s-a constatat faptul cã în dimineata zilei de 30 iunie a.c., ora 04.10, în vecinãtatea unui club din municipiul Vaslui, un bãrbat de 21 de ani din Vaslui a fost agresat de cei patru bãrbati, fiind lovit cu pumnii si picioarele în zona capului, unul dintre agresori lovindu-l si cu o sticlã. Situatia conflictualã ar fi fost favorizatã de discutii avute de persoana vãtãmatã cu persoanele bãnuite de sãvârsirea infractiunii, în acea noapte, în timp ce se aflau în club. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni care necesitã 8-9 zile de îngrijiri medicale. Astãzi, bãrbatii au fost retinuti pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, sã fie prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui care sã dispunã o mãsurã preventivã”, a precizat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Certuri de la fete

Bãtaia dintre Mugurel N. si agresori ar fi pornit de la comportamentul victimei, care pet oatã durata noptii i-a provocat pe cei patru. Martorii spun cã tânãrul s-ar fi dat la prietenele acestora, iar apoi le-ar fi luat bãutura de pe masã. Ba mai mult, ametit bine, Mugurel, cunoscut sub porecla de Dudu, i-ar fi înjurat si amenintat cu bãtaia pe cei patru. Tinerii din Brãhãsoaia l-au asteptat pe acesta pânã a coborât din club, apoi au sãrit pe el cu pumnii si picioarele pânã l-au lãsat în stare de inconstientã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.