1.9 C
Vaslui
29-mart.-2023

Agresorii tânãrului din Vulturesti au fost prinsi! Printre ei, si un minor de 15 ani!

- Advertisement -

RETINERI…Politistii vasluieni au reusit sã stabileascã cine au fost persoanele implicate în bãtaia de la Vulturesti, din noaptea de luni spre marti. Oamenii legii au retinut trei tineri, pentru 24 de ore, în timp ce un minor de 15 ani este cercetat în stare de libertate. Vã reamintim cã la începutul acestei sãptãmâni, un bãrbat în vârstã de 26 de ani, din Buhãesti, a fost victima unei altercatii, în urma cãreia a ajuns în comã la spital. Acesta este intubat, în sectia Anestezie Terapie Intensivã a Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, cu prognostic extrem de rezervat.

Dupã cercetãri care au durat aproape 24 de ore, politistii Sectiei 6 Politie Ruralã Negresti au retinut trei tineri, bãnuiti de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Oamenii legii au reusit sã documenteze si sã probeze activitatea infractionalã a celor trei tineri, cu vârste între 17 si 19 ani, fapte sãvârsite în noaptea de 25/26 aprilie 2022, în comuna Vulturesti. „În urma cercetãrilor efectuate, politistii au stabilit faptul cã, în noaptea de 25/26 aprilie 2022, la ora 04:00, în localitatea/comuna Vulturesti, pe drumul national DN 15D, pe fondul unui conflict spontan, ce a avut loc într-un local din apropiere, si al consumului de alcool, trei tineri din Buhãiesti, comuna Vulturesti, ar fi fost agresati de cãtre cei trei tineri cercetati. Ca urmare a agresiunilor, douã dintre victime ar fi suferit vãtãmãri corporale ce vor necesita 40-45 de zile (tânãrul de 26 de ani gãsit inconstient), respectiv 1-2 zile (un tânãr de 23 de ani) de îngrijiri medicale pentru vindecare. În aceeasi zi, 26 aprilie 2022, ca urmare a administrãrii probatoriului, politistii au luat fatã de cei trei tineri mãsura retinerii, pentru o perioadã de 24 de ore. Miercuri, acestia au fost prezentati Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, pentru dispunerea unei mãsuri preventive. În aceeasi cauzã penalã, un minor de 15 ani, din Negresti, este cercetat în stare de libertate. Cercetãrile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale” a declarat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Victima, în comã de trei zile

Victima agresorilor se numeste Marin J., are 26 de ani si este din Buhãesti. Marti dimineata, bãrbatul a fost bãtut cu bestialitate de cei trei agresori, suferind mai multe rãni la nivelul capului. La sosirea echipajelor medicale, tânãrul era în comã profundã, cu un traumatism craniocerebral sever. Transportat la spital, Marin a fost internat la ATI si intubat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.