spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Agresorul poliţistului mai înjunghiase un tânăr

- Advertisement -

Daniel Uţă, interlopul care a băgat în comă un poliţist din Târgovişte, l-a tăiat, acum doi ani, pe Robert Sintion (23 de ani). Dosarul în care Uţă, zis Danezu’, este cercetat pentru loviri sau alte violenţe se află şi acum la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Constănţeanul Robert Daniel Sintion a refuzat să bea un pahar cu whisky cu Daniel Uţă. Din acest motiv, s-a ales cu o rană care i-a brăzdat tot spatele. Incidentul s-a petrecut în 2008, la terasa Elion Service din Eforie Sud, unde Robert Daniel Sintion bea o bere împreună cu doi prieteni.

Ofensat că a fost refuzat, „Danezu'”, aşa cum i se spune lui Uţă, a luat foc. „Mi-a zis: «Vrei să-ţi pun masa asta în cap?». Cum era beat, a luat masa şi a aruncat-o, dar s-a dezechilibrat şi a căzut. S-a ridicat cu un pahar spart şi s-a repezit spre mine, să mă taie”, a relatat tânărul. Robert s-a ferit, s-a întors cu spatele şi a sărit balustrada falezei ca să scape. Nu şi-a dat seama decât mai târziu că „Danezu'” reuşise să-l atingă. Victima îşi aminteşte doar că a simţit ceva cald pe spate. Era sângele care i se scurgea din rană.

Dosarul lui Uţă a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, acolo unde este şi în momentul de faţă.
realitatea.net

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.