Agresorul sexual din Bârlad îsi asteaptã condamnarea!

LA ZDUP… Un individ în vârstã de 36 de ani, fãrã niciun cãpãtâi, dar care îsi câstiga existenta cãrând marfã pentru agentii economici din Piata „Sf. Ilie” din Bârlad, urmeazã sã-si primeascã pedeapsa, în câteva zile. Judecãtorul din dosarul aflat pe rol va decide sãptãmâna viitoare ce pedeapsã meritã pentru cã anul trecut, pe 13 octombrie, ziua în amiaza mare, pe strada Republicii, a molestat sexual o tânãrã de 20 de ani.

Dãnut Enache, din Bârlad, ar fi trebuit sã fie dupã gratii în ziua când a comis agresiunea sexualã, deoarece se afla sub control judiciar pentru mai multe furturi comise în piatã. Instanta însã a considerat cã poate fi cercetat în libertate sub control judiciar, dar individul a dovedit cã este cu adevãrat un real pericol public. Fãrã a tine cont cã este în centrul orasului si la o orã cu multi cetãteni pe stradã, acesta a atacat o tânãrã de 20 de ani, începând sã tragã de ea, pipãind-o si adresându-i propuneri indecente. Femeia a scos telefonul si a sunat la 112, începând sã strige, alertând astfel si cetãtenii care treceau prin zonã. Dãnut Enache a rupt-o la fugã, dar politistii l-au prins în scurt timp. A fost dus apoi la Parchetul Bârlad, cu propunere de arestare preventivã, iar procurorul de caz a sesizat instanta de judecatã si astfel i-a fost revocatã mãsura controlului judiciar, Dãnut Enache fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Pentru cã are la activ mai multe infractiuni, la care se adaugã si agresiunea sexualã, Dãnut Enache va sta probabil dupã gratii ani buni!
1 COMENTARIU

  1. Mare stire, un boschetar care il stie tot barladul ca pe Rulment, Dardanel, etc. lasat de izbeliste de “autoritati”. Niste incompetenti nu s-au ocupat de educatia lui iar trecutul va ajunge din urma. Despre ce vorbim… nu mai mancati c*cat… problema e mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ