spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Agresorul sexual, italianul Bruno Caruso, rămâne în arest preventiv!

- Advertisement -
RESPINS… Judecătorii vasluieni au menținut arestarea preventivă a obsedatului sexual Bruno Caruso!

UPS… Un italian aciuat prin Bârlad, cu soție și copil, Bruno Caruso, este arestat preventiv pentru pedofilie! Procurorii l-au reținut pe 2 septembrie pentru 24 de ore, iar ulterior, anchetatorii au propus arestarea preventivă a acestuia. Sâmbătă, 3 septembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad a admis propunerea.  Bruno Caruso a făcut apel, prin avocatul său, la Tribunalul Vaslui. Ieri, magistrații  vasluieni  au respins apelul făcut de „italianul vero” care a agresat sexual trei copile între 7 și 11 ani. Bruno rămâne în arest preventiv, sentința fiind definitivă de data aceasta! Urmează să fie efectuate cercetări de către poliție, pentru stabilirea întregii activități infracționale a italianului agresor sexual.

Ieri, la Tribunalul Vaslui a avut loc judecarea apelului făcut de Bruno Caruso, împotriva sentinței de la Judecătoria Bârlad. Nimic surprinzător: magistrații vasluieni au respins contestația italianului! Acesta a fost arestat preventiv la cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru săvârșirea infracțiunilor de: – agresiune sexuală, (persoană vătămată M.E.) – agresiune sexuală, (persoană vătămată C.A.A.M.) – agresiune sexuală, (persoană vătămată D.I.S.). „Respinge, ca nefondată, contestația formulată de către inculpatul CARUSO BRUNO, în prezent deținut în arestul IPJ Vaslui, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală,  împotriva încheierii nr.62 din data de 03.09.a.c., pronunțate de către judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad, pe care o menține. Obligă pe inculpatul CARUSO BRUNO, la plata către stat a sumei de 250 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Ia act că inculpatul contestator a fost asistat de apărător ales. Pronunțată la 08.09. a.c. prin punerea la dispoziția părților și a procurorului, prin mijlocirea grefei instanței. Definitivă.”, este sentința dată de magistrații vasluieni.

Fetițele agresate sunt consiliate psihologic

Bruno  Caruso este căsătorit cu o femeie din Bârlad, cu care are și o fetiță de 8 ani. Individul are 58 de ani și, cum fetița sa avea multe prietene și colege, acestea o vizitau destul de des. Așa s-a aflat că, în urma unor vizite făcute de o fetiță de 11 ani, italianul a pipăit-o în zonele intime, iar fata, speriată, s-a dus glonț la mamă și i-a relatat. Femeia supărată s-a dus glonț la poliție unde a reclamat agresiunea, numai că, între timp, Bruno a plecat și el „glonț” spre Italia. Asta s-a petrecut în urmă cu trei luni, timp în care Bruno Caruso  nu a mai revenit la nevastă și copil. După ce a crezut că fapta sa nu mai este în vizorul oamenilor legii, acesta a revenit la 1 septembrie la Bârlad, de unde a fost „săltat”, reținut  pentru  24 de ore și  apoi  dus  în fața magistraților, care l-au trimis în arest preventiv. Pentru că, așa cum reiese și din sentința dată, Bruno Caruso nu a agresat doar o minoră, ci chiar 3… identificate până acum, care au fost agresate sexual. Ca urmare, cercetările continuă, urmând a se stabili toate faptele italianului pervers.  Fetițele agresate de el au între 7 și 11 ani, fiind în prezent consiliate de un psiholog  din Bârlad. Victimele italianului sunt copiii unor familii respectabile din Bârlad: profesori, cadre militare și medici. După trauma prin care au trecut, fetițele au fost duse de părinți la consiliere psihologică, deoarece apar tulburări de stres post-traumatic cu elemente depresive, cu elemente anxioase și chiar uneori apare și riscul de suicid în urma acestor abuzuri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.