spot_imgspot_img
7.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Ai curaj Miticã?

- Advertisement -

I-A ARUNCAT MÃNUSA Dan Marian îl provoacã pe Dumitru Buzatu sã candideze la functia de presedinte al Consiliului Judetean Vaslui

PROVOCARE Deputatul Dan Marian a lansat o provocare pentru presedintele PSD, Dumitru Buzatu. Ca de la presedinte, la presedinte! Deputatul i-a propus pesedistului sã candideze la cea mai importantã functie din judet, cea de presedinte CJ!

“Îi lansez o provocare domnului Buzatu: Vã rog sã candidati la functia de presedinte al Consiliului Judetean Vaslui si sã verificati dacã cetãtenii judetului Vaslui vã vor acorda votul si încrederea” a declarat deputatul Dan Marian. Provocarea nu e întâmplãtoare si are la bazã un paradox al carierei politice a lui Dumitru Buzatu. Desi de-a lungul timpului, acesta a ocupat functii importante în administratie, niciodatã nu a candidat uninominal, ci a stat în umbrã. Chestiune de modestie, probabil.

Buzatu îi renegã, Dan Marian îi laudã

Un alt paradox politic s-a consumat recent în Vaslui. Dupã ce primarii din Husi si Vaslui au reusit sã atragã fonduri de peste 30 de milioane de Euro, acestia au fost blamati chiar de pesedistul Buzatu dar lãudati de pedelistul Dan Marian. “Multumesc primarilor din Husi si Vaslui pentru cã au reusit sã tinã pasul cu viteza Guvernului PDL, impusã în implementarea proiectelor europene. Vizita ministrului Elenei Udrea a consfintit acest lucru. Am reusit, dupã câteva luni de zile în care cei doi primari au lucrat zi si noapte, sã atragem fonduri de peste 30 milioane de Euro, atât de necesare pentru dezvoltarea celor douã orase. 20% din aceastã sumã reprezintã cofinantarea Guvernului României si este de remarcat cã, în aceste conditii de crizã, Guvernul PDL a reusit sã asigure aceastã cofinantare. Am rãmas neplãcut surprins si indignat de atitudinea presedintelui PSd Vaslui, Dumitru Buzatu. Domnia sa, desi face politicã de 20 de ani, nu reuseste sã lase nimic în urma sa. A declarat cã “evitã sã vinã la Husi pentru a nu regreta mai târziu ceea ce ar putea spune”. Ti-e fricã de ceva nea’ Miticã? Cu sigurantã, da! De cei 20 de ani, în care a îndeplinit mai multe functii politice, timp în care nu a fãcut nimic pentru Vaslui, dar a fãcut destule pentru familia sa politicã” a declarat deputatul Dan Marian.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.