spot_imgspot_img
9.7 C
Vaslui
22-feb.-2024

AJF Vaslui a stabilit data alegerilor

- Advertisement -
FAVORIT… AJF Vaslui își va alege în luna octombrie noua conducere, președintele și cei doi vicepreședinți. Bogdan Gheorghiță, cel care se ocupă de destinele fotbalului vasluian din 2014, este principalul favorit pentru un nou mandat

ALEGERI… AJF Vaslui își alege noul președinte și cei doi vicepreședinți. Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Vaslui a stabilit ca alegerile pentru președinția AJF Vaslui să aibă loc pe data de 7 octombrie, ora 16:30, în cadrul unei Adunări Generale a tuturor membrilor afiliați. Bogdan Gheorghiță, actualul președinte, se pregătește de cel de-al treilea mandat și va concura, cel mai probabil, de unul singur la alegerile de luna viitoare.

Fiecare club poate propune un singur candidat pentru funcția de președinte al AJF, care, pentru a fi ales, are nevoie de obținerea majorității voturilor membrilor afiliați prezenți la Adunarea Generală. Dosarele de candidatură se depun la sediul AJF Vaslui, cu cel puțin 15 zile înainte de data la care este convocată Adunarea Generală. Data limită a depunerii dosarelor este 22 septembrie, ora 18:00. Iată care sunt condițiile necesare pentru participarea la alegerile pentru funcția de președinte al AJF Vaslui: a) să depună cerere în scris privind candidatura sa; b) să aibă cetățenie română și domiciliul în România; c) să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă licență sau echivalentă; d) să demonstreze că nu au suferit condamnări penale definitive privative de libertate, indiferent de modalitatea de executare a pedepsei. Dovada îndeplinirii acestei condiții se face prin depunerea unui certificat de cazier judiciar eliberat cu cel mult 7 zile înainte de data depunerii dosarului de candidatură; e) să nu fi depășit vârsta de 65 de ani; f) să facă dovada propunerii scrise din partea unui membru afiliat; g) a îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului fie la nivelul AJF Vaslui (ca jucător sau oficial în cadr FRF/LPF/AJF sau structuri sportive de fotbal) pentru cel puțin 2 ani în ultimii 5 ani anteriori datei la care este propus ca și candidat. Dovada îndeplinirii acestei condiții se face cu o declarație pe proprie răspundere, legalizată la notar; h) nu au fost declarate persona non grata de către Adunarea Generală a FRF/LPF/AJF/AMFB.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Bogdan Gheorghiță în sus, Bogdan Gheorghiță în jos. Dar, ce este el, ALESUL POPORULUI?! Oare, chiar așa, nu se mai găsește nimeni să candideze și să scape AJF Vaslui de el odată?!

    • Pai nu se poate. Militianul candideaza ca Mircea Sandu. Singur impotriva …lui!!! La toti contracandidatii, cu toate ca sunt mai capabili decat el, le este frica de el.

  2. Ce tare ! Anunți pe 16 că dosarele se depun până pe 18, dar cazierul trebuie emis înainte de 11. Cum vine asta, că nu prea am înțeles ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.