spot_img
27.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Ajutã un student bârlãdean eminent sã lupte cu o formã agresivã de cancer (FOTO)

- Advertisement -

APEL DE SUFLET! Un student de doar 19 ani, din Bârlad, si-a luat  inima în dinti  si a cerut disperat ajutor pentru a trãi! Acum câteva luni a fost descoperit cu o boalã cruntã: cancer limfatic, mai exact limfom non-hodking tumora Burkit, un cancer al sistemului imunitar extrem de agresiv! Pentru a fi salvat, singura lui sansã a fost în Turcia, la o clinicã, unde a trebuit sã achite 65.000 de euro, bani de care tânãrul student nu dispunea, dar cu ajutorul pãrintilor, a prietenilor si a apelurilor fãcute de cotidianul Vremea Nouã care s-a adresat oamenilor cu suflet mare, pe data de 17 noiembrie s-a efectuat în Turcia transplantul! Stefan se simte destul de rãu, deoarece trebuie sã urmeze chimioterapia, care este si ea costisitoare! Asa cã încã mai are nevoie de ajutor!

O banalã durere de mãsea s-a transformat într-o luptã pentru supravietuire. Un tânãr de numai 20 de ani din Vaslui a aflat cã suferã de cancer limfatic dupã o vizitã la dentist. „Am crezut cã totul vine de la un molar de minte ce dãdea sã iasã. Nu m-am panicat, am început sã iau calmante pentru a opri durerea, dar a devenit insuportabilã. Am fost operat pentru a fi extras acel dinte, dar ajuns acasã au reapãrut durerile si am ajuns din nou la camera de gardã. Acolo mi s-a luat o biopsie, iar rezultatul a fost limfom non-Hodgkin de tip Burkitt, un cancer al sistemului imunitar extrem de agresiv!”, a povestit  Stefan Bulgaru.

Limfomul Burkit este extrem de agresiv. Boala face ca o parte dintre limfocite sã se multiplice în mod necontrolat si sã alcãtuiascã formatiuni tumorale în corp. Limfomul Burkit poate afecta mandibula, intestinele, rinichii si se poate rãspândi si la nivelul sistemului nervos central. „Am fãcut si un transplant de celule stem din propriul corp, dar si în urma acestuia am primit un rezultat nefavorabil – tumora a început sã creascã din nou, devenind imunã la tratamentele standard.”

Dupã 4 sedinte de chimioterapie efectuate în tarã, rezultatul nu a fost cel asteptat asa cã, împreunã cu familia, bãiatul a plecat la tratament în Turcia. Stefan nu poate învinge cancerul de unul singur. Tânãrul are nevoie de 80.000 de euro pentru a doborî boala. „Îmi doresc din suflet sã nu renunt la lupta mea cu aceastã boalã nemiloasã, dar din pãcate nu mai avem fonduri. Pãrintii mei sunt depãsiti de situatie, au fãcut numeroase sacrificii împreunã cu oameni inimosi pentru a mã ajuta sã duc primul tratament la final… Dar nu ne mai descurcãm! Asa cã am apelat la Asociatia <<Salveazã o inimã>> pentru a mã ajuta sã lupt în continuare cu aceastã boalã nemiloasã! Tratamentul constã  în 2 luni de imunoterapie si în cele din urmã transplantul de celule stem alogen! Medicii spun cã trebuie sã lupt, pentru cã sunt tânãr si ambitios si am sanse reale de recuperare”, mai spune tânãrul bârlãdean.

Un tânãr cu multe visuri care pãrea sã aibã viitorul în fa

Stefan studiazã Controlul si Expertiza Produselor Alimentare, în cadrul Universitãtii de Stiintele Vietii „Ion Ionescu” de la Brad din Iasi, fiind un student model, cu rezultate exceptionale. „Îmi doresc extrem de mult sã trãiesc si sã îmi recuperez viata mea de odinioarã, viata mea de tânãr student. Din pãcate, nu am reusit sã cunosc foarte mult viata de student, doar un semestru. Dar mi-a plãcut extrem de mult si îmi doresc nespus de mult sã îmi continui studiile, sã fiu înconjurat iarãsi de prieteni, de oameni buni si frumosi!” ne-a mãrturisit tânãrul. Orice sumã viratã în conturile Asociatiei „Salveazã o inimã” alimenteazã sansa pe care acest tânãr o are în fata cumplitului cancer. Pentru donatii si sponsorizãri din partea companiilor, accesati linkul: https://salveazaoinima.ro/stefan-bulgaru/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Dr BURZYNSKI vindeca cancerul , vitamina C intravenos vindeca cancerul , vitamina B17 vindeca cancerul , papadia vindeca cancerul… toate acestea sunt persecutate de mafia financiara si statala globala – jidanii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.