spot_img
23.5 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Ajutati-ne sã ne pãstrãm casa!

- Advertisement -

Cinci surori si o mama de doar 31 de ani:

DRAMÃ O mamã de doar 31 de ani cu cinci fetite trãiesc cu cosmarul cã oricând vor putea fi date afarã din casã. Au nevoie de 1500 de lei, altfel riscã sã petreacã sãrbãtorile pe ulita satului.

FAMILIE Paulina Lupu tine la fetele sale ca la ochii din cap. Toate cinci sunt frumoase, harnice si premiante la scoalã. Din pãcate, atât mama, cât si cele cinci surori au un mare necaz. “Tatãl meu mi-a cumpãrat casa în care locuiesc acum cu 140 de milioane de lei numai cã nu am avut bani sã fac acte la casã. Fostul proprietar mi-a zis cã dacã, pânã de sãrbãtori nu gãsesc bani sã fac actele, trebuie sã pãrãsesc casa”, explicã mama fetitelor.

Gospodinele mamei

Când am ajuns la casa familiei Lupu, din satul vasluian Buda, toatã lumea fãcea treabã. Încã de la poartã am dat peste Narcisa (10 ani) cu o gãletusã de apã. Ne-a explicat cã îi duce apã mamei care spalã rufele. În fata usii, Gabriela (13 ani) dãdea repede cu o mãturicã gunoaiele din fata casei. Înãuntru, Elena(12 ani) frãmânta aluatul pentru pâine. Doar cele douã fete mai mici, Tania (7 ani) si Teodora (4 ani), se pare cã n-aveau, încã, o ocupatie! “Suntem singure , fãrã niciun venit asa cã ne descurcãm cum putem. Am mare noroc cã fetele mele sunt cuminti si harnice si mã ajutã la treburile casei”, spune mândrã mama.

Tatãl, dispãrut în betie

“Pe sotul meu nu l-am mai vãzut nici eu, nici fetele de pe 8 octombrie. De fapt, a plecat de acasã din luna august. În octombrie a venit cu un pachet de gume de mestecat si o bere. Asta a fost cadoul lui pentru copii. Cu un asa tatã si sot, mai bine fãrã. Deja am intentat actiune de divort. Oricum cât stãtea acasã, se tinea numai de betii si scandaluri. Asta e, poate ne-o ajuta Dumnezeu si vom rezista si singure”, ne-a povestit Paulina.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.