spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

Ajutor de Paste pentru pensionarii necãjiti ai Husului!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

SOLIDARITATE 1.800 de pensionari necãjiti din Husi au noroc si anul acesta de omul de afaceri Emil Enache, patronul societãtii Enache-Morãrit din Husi, care, în ciuda crizei, i-a ajutat pe toti cu câteva kilograme de fãinã de grâu si mãlai acum în preajma sãrbãtorilor pascale.

Începând de luni, la sediul Asociatiei Pensionarilor din Husi, sute de oameni necãjiti, vârstnici cu venituri mici, au venit sã îsi ia pachetul continând câte 3 kilograme de fãinã de grâu si tot atâta mãlai. Este un dar mult asteptat de ei în pragul Pastelui. „Suntem foarte sãraci, credeti-ne! Am 420 de lei pensie si cu ei trebuie sã trãiesc o lunã, trebuie sã plãtesc întretinere sI luminã. Nu am copii care sã mã ajute, nu am pe nimeni. Dacã ne dã fãina, mai punem ceva si facem o bucatã de cozonac. Stãm la rând de dimineatã si ne-a spus domnul Nituc, presedintele, cã ajunge fãina pentru toatã lumea”, au spus pensionarii. Pe zi, în jur de 300 de persoane si-au luat pachetul de alimente.

Alimentele se dau zilnic, între orele 9,00 si 12,00!

„Nu avem cuvinte sã îi multumim acestui om. Ar putea sã nu dea, asa cum face majoritatea. Ar putea sã vândã aceastã cantitate importantã de fãinã, dar preferã sã o dea oamenilor, degeaba. Se bucurã oamenii enorm, vin la sediul de lângã Clubul Elevilor si ne întreabã încã de acum o lunã de zile dacã se dã iar fãinã. În fiecare zi din aceastã sãptãmânã, am avut câte 300 de persoane care au luat pachetul. Este vorba despre huseni cu pensii foarte mici, care fac parte din asociatia noastrã. 1800 de persoane vor beneficia, toti cu pensii ce adesea nu depãsesc 500 de lei”, a spus presedintele Asociatiei Pensionarilor Husi, Dumitru Nituc.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.