33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Ajutor pentru copii necajiti

Spectacol în scop caritabil la Vaslui!

CARITABIL Actiunea organizatã de Clubul Kiwanis Vaslui fost un succes! Zeci de mii de lei au fost donati pentru proiecte care au drept scop ajutorarea copiiilor din mediu rural aflati în dificultate.

CARITATE Sub genericul “Poveste de Iarnã”, Clubul Kiwanis Vaslui a organizat sâmbãtã un spectacol de caritate. Scopul actiunii a fost unul umanitar, pentru sprijinirea copiilor aflati în dificultate din familii nevoiase din mediul rural. Donatiile fãcute de oamenii înstãritI, demonstrazã încrederea acordatã membrilor Clubului Kiwanis, în administrarea cu chibzuintã a fondurilor disponibile. “Vã multumim pentru participarea la acest eveniment care ne permite sã fim în situatia privilegiatã de a face bine altora, respectiv de a sprijini copiii, viitorul omenirii. În Kiwanis intrã oamenii dispusi sã dea, nu sã primeascã. Multumesc tuturor celor care prin cumpãrare de invitatii, sponsorizare, munca sustinutã pentru realizarea programelor de serbare, au fãcut posibile actiunile de caritate. Atelierul lui Mos Crãciun- clasa profesoarei Dobrita Brândusa de la Scoala 5 oferã cadouri clasei Mihaela Moise de la Scoala PuscasI, 30 de costume au fost oferite copiilor Ansamblului Izvorasul de cãtre sponsorul Radu Vasile. De asemenea, au mai fost sponsorizati de cãtre familia Popa Tolontan fratii Ropotã din Vaslui, au mai fost oferite haine pentru 16 fetite din Puscasi de cãtre Stancu Ancuta, costume pentru elevii Scolii Bîrzesti dãruite de Daniela Croitoru si ajutorarea elevei de 12 ani Ana Stefârcã din PuscasI care suferã de o problemã oftalmologicã cu banii obtinuti din vânzarea invitatiilor în valoare de 1432 lei”, a declarat Corina Esanu, reprezentantul Clubului Kiwanis Vaslui.

Parteneriat fructuos

În cadrul aceluiasi eveniment au participat si oficialitãti locale, precum si parlamentari vasluieni, care au apreciat initiativa Clubului Kiwanis. “Actiunea de caritate la care am participat astãzi se numãrã printre primele manifestãri care deschid seria actiunilor dedicate sãrbãtorilor de iarnã. Clubul Kiwanis Vaslui doreste sã ofere bucurie copiilor, un real sprijin, acum, într-un moment cu multã încãrcãturã sufleteascã si sensibilitate. Primãria munici­piului Vaslui îsi manifestã bucuria de a fi parteneri la aceastã actiune , având continuitate în ceea ce priveste evenimentele gândite si ce vor fi desfãsurate pentru luna decembrie, sI mã refer aici la recitalul de colinde la care vor participa toate unitãtile de învãtãmânt – Colinde pentru sufletul oamenilor-ce va avea loc pe 16 decembrie în Piata Civicã , un alt recital în ajun de Crãciun – Vine Mos Crãciun!, apoi programul Vis de Iarnã, care va avea loc pe 20 decembrie la Clubul Prietenia”, ne-a declarat Valeriu Caragatã, viceprimarul de Vaslui. Invitatã la petrecerea de caritate, parlamentarul Doina Silistru a subliniat faptul cã, în aceste vremuri de crizã, principala motivatie a organizãrii unui eveniment de acest gen este dorinta de a ajuta copiii necãjitI din mediul rural, prin intermediul strângerii unor fonduri. “Orice actiune fãcutã pentru copii este binevenitã, mai ales în situatia de crizã în care ne aflãm. Sunt foarte multI copii care nu au cum sã primeascã mãcar o bomboanã de Crãciun. Eu, ca si parlamentar voi mai întreprinde actiuni de binefacere în mediul rural acolo unde este foarte mare sãrãcie, sI mã gândesc ca de Crãciun sã ajut copiii din comuna Ivãnesti. Copiii din mediul rural au mare nevoie de astfel de actiuni , care le adduce o razã de bucurie în preajma sãrbãtorilor de iarnã”, a precizat Doina Silistru, parlamentar vasluian.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here