6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

Al Bano e în România și a vorbit despre tragedia vieții lui, dispariția propriei fiice: „A luat-o!”

- Advertisement -

Al Bano, 79 de ani, încă nu se poate despărți de muzică și de scenă. Legendarul interpret urmează să susțină un concert în Cluj, alături de fosta sa soție și parteneră de scenă, Romina Power. Spectacolul va avea loc la Btarena, pe 13 noiembrie, cu începere de la ora 20:00.

Al Bano a vândut peste 165 de milioane de albume, la nivel global. La finalul anilor 80 și începutul anilor 90, melodiile sale, interpretate alături de fosta soție, Romina Power, erau la mare modă. Romina este fiica unui celebru actor de la Hollywood, Tyrone Power.

Cei doi s-au separat în 1999, la cinci ani de la drama care le-a marcat viețile. În ianuarie 1994, fiica lor, Ylenia Carrisi, a dispărut, în orașul american New Orleans, din statul Louisiana.

La solicitarea lui Al Bano, Ylenia a fost declarată decedată, în decembrie 2014. Cazul risca să devină unul mediatizat, în urma intervențiilor unor oportuniști, drama părinților riscând să fie dusă în derizoriu. Cei doi au trăit emoții greu de imaginat când s-a spus, în mod fals, că fiica lor s-ar fi retras într-o comunitate religioasă, după ce și-ar fi înscenat dispariția…https://click.ro/vedete/vedete-internationale/al-bano-e-in-romania-si-a-vorbit-despre-tragedia-2219321.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.