Alãturi de Ionut!

SOLIDARITATE Nici n-a bãnuit Ionut, bãiatul din Husi, de 27 de ani, a cãrui poveste de viatã extrem de tristã, pãrea ajunsã la o rãscruce de nedepãsit, cam câti oameni îi vor fi alãturi în aceste momente grele! Prieteni sau necunoscuti, oficialitãti locale sau simplii huseni, oameni bogati, dar si oameni sãraci, cu totii au donat cât au putut, pentru ca el sã adune cât mai mult din imensa sumã necesarã transplantului de rinichi, de 12000 euro. Un gest emotionant de solidaritate cu acest caz dificil a fost fãcut de echipa FC Vaslui, care a surprins înaintea meciului cu “Pandurii”, de sâmbãtã, afisând un banner pe care era scris “Suntem alãturi de tine, Ionut”! Pe 8 martie, bãiatul este programat la operatie, la Bucuresti!

CURAJ! Povestea bãiatului din Husi, bolnav de diabet zaharat de la vârsta de 14 ani si ajuns acum într-o fazã avansatã a unor complicatii grave la nivelul rinichilor a impresionat o multime de oameni! Fie cu sume de bani sau cu simple mesaje de încurajare, fiecare din cei care s-au solidarizat cu suferinta lui Ionut Bahnar, i-a mai dat un motiv sã lupte pânã la capãt cu boala care îl macinã de atâta timp. Pe 8 martie este programatã la Bucuresti interventia chirugicalã. Tatãl sâu îi va da fiului rinichiul salvator. În urma meciului de bachet cu scop caritabil, organizat sâmbãtã, 20 februarie, de CSM Husi, la initiativa fratilor Marian si Mihai Cehan, s-a mai strâns o sumã de bani pentru Ionut. Emotionat, Ionut le-a transmis celor care l-au ajutat: “Le multumesc foarte mult acestor oameni care au dat bani pentru ca eu sã mã fac bine. Nu am cuvinte sã le multumesc pentru gestul lor, la care, mãrturisesc, nu ma asteptam. E impoertant sã vezi cã lumea vrea sã te ajute si celor din jur le pasã de tine. Sper sã fie ca totul sã se termine cu bine”, a spus Ionut.

“Suntem alãturi de tine, Ionut”!

SUSTINERE Consilierilor locali ai municipiului Husi, în marea lor majoritate, la îndemnul membrului CL, Ioan Iacob, au fost de acord sã doneze pentru Ionut indemnizatiile lor pe o lunã. Primarul Husului, Ioan Ciupilan, a avut si el o contributie personalã în acest caz. De asemenea, fotbalistii FC Vaslui au fãcut un gest impresionant si si-au arãtat solidaritatea nu doar prin donatiile lor, dar si printr-un banner, cu un mesaj de suflet, afisat la începutul meciului dintre FC Vaslui si Pandurii Târgul Jiu. “Suntem alãturi de tine, Ionut”, i-au transmis fotbalistii de prima ligã ai Vasluiului.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ