27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

VIDEO | UPDATE: În piața Traian s-a restabilit ordinea. Polițiștii spun că a fost o alertă falsă! (FOTO)

UPDATE 4: Alerta cu bombă din piața Traian a municipiului Vaslui s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă! Echipele speicalizate au verificat zona și au stabilit că nu există niciun pericol pentru oameni, motiv pentru care au lăsat comercianții să intre în piață. Aceștia sunt supărați pentru faptul că azi au pierdut clienții care nici așa nu sunt mulți, de când cu creșterile de prețuri, și au mai fost șI ținuți în stradă câteva ore bune. “Noi înțelegem, dar am pierdut ziua! Cei care fac glume de felul acesta trebuie prinși. Polițiștii trebuiau să verifice, și-au făcut datoria, dar acum trebuie să îi și prindă pe cei care au făcut tot balamucul în oraș, cu amenințările lor cu bombă”, au spus, supărați, comercianții. Polițiștii și serviciile specializate au declanșat verificări ample, pentru a identifica autorii acestei alerte false.

UPDATE 3: După ce echipele speciale, care au făcut verificări amenunțite în piața Traian, au lăsat oamenii care își desfășoară activitatea economică în acest loc să intre în incinta spațiului comercial, iatăcă o nouă alertă cu bombă a fost lansată de indivizi necunoscuți. De data aceasta, aceștia solicită un “negociator”. În continuare piața rămâne blocată, iar toți cei zonă a fost evacuați și ținuți la distanță de  perimetrul în care se presupune că ar fi risc de explozie. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 2: În urmă cu puține minute, forțele de ordine au decis să închidă strada Traian de la RDS-PCS până la rondul de la Penny Market.

UPDATE 1: Forțele de ordine au evacuat toate persoanele din jurul pieței, oamenilor cerându-li-se să stea pe cealaltă parte a străzii Traian. Lucrătorii Serviciului de Acțiuni Speciale sunt echipați pentru intervenție. Întreaga operațiune este coordonată de șeful Poliției municipiului Vaslui și cel de la Poliția Locală. Utilizatorii pieței cred că totul ar putea fi o alarmă falsă, pusă la cale de câțiva glumeți, ținând cont de faptul că asemenea alarme au mai avut loc ieri în mai multe orașe din țară. Aceștia speră totuși ca cei care au trimis e-mailul la Poliția Locală Vaslui să fie găsiți cât mai repede pentru a fi pedepsiți exemplar.

STIRE INITIALA: Alertă cu bombă în Piața Traian! Zeci de polițiști sunt la fața locului!

AMENINȚARE… Polițiștii locali au fost alertați, vineri dimineața, printr-un e-mail că în Piața Traian ar fi fost amplasată o bombă.  Zeci de polițiști și pirotehniști sunt acum la fața locului și fac verificări.  Mai multe magazine din piață au fost închise, iar accesul în hală a fost restricționat publicului.

„Azi, 27.05.2022, la ora 08.15 s-a primit o sesizare de la Poliția Locală Vaslui, cu privire la faptul că, la ora 07.59, au primit un e-mail referitor la plasarea în municipiul Vaslui, în Piata Traian, a unui dispozitiv exploziv. Se fac verificări pentru clarificarea situației”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui.

Vom reveni cu amânunte!

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

 1. Tocmai in perioada cand se discuta de legile securitatii nationale se intampla chestii de astea. Coincidente, asa-i? Baietii cu ochi albastri stiu mai bine. Bineinteles ca cei care au dat alarma falsa n-o sa fie prinsi. Dar o sa iasa niste baieti sa se spuna ca daca aveam SIM-uri luate cu buletinul si accesul la net, la mail sau la retelele sociale se faceau doar dupa ce te inregistrai cu buletinul, atunci nu mai aveam alarme false de genul asta. Asa de perversi sunt unii. Daca ar putea ne-ar baga camere de luat vederi si in buda la noi acasa.

 2. A bagat Putin o bomba in puţinica lu catana si au explodat cartofii din vaslui🤣🤣🤣🤣🤣 doamnee, cat de penibil si de prost poate fi🤣🤣🤣🤣

 3. Bubuie capu’ lu’ catana de atata inteligenta🤣🤣🤣 nu cumva catana si a trimis mailul singur, ca sa mai faca circ?? Individul āsta n are toate ţiglele pe casa🤣🤣🤣🤣

 4. UPDATE2!

  INS a masurat nivelul evaziunii fiscale din Vaslui astazi si a constatat ca incepand cu ora 8,30 a scazut cu peste 60% ! La ora prezentului update evaziunea inca era la cote reduse in Vaslui.

  Cercetatorii s-au anuntat sa vina la Vaslui pentru studierea fenomenului.

  De asemenea ANAF Vaslui este ingrijorata ca Antifrauda nu isi mai justifica existenta si in birourile lor ce nu vor mai fi utilizate dupa concedieri se vor aciua diverse pasari migratoare care au totusi un rol mai important in lantul trofic.

  Bravo Klaus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here