Alertă de gradul zero! Fetiţa de 6 ani dispărută din Constanţa este de negăsit

O copilă de numai 6 ani a dispărut seara trecută și este căutată cu disperare de familie, dar și de polițiști. Aflăm detalii de la Teodora Miron.

Poliţiştii constănţeni sunt în alertă încă de aseară, când au fost înştiinţaţi despre dispariţia unui copil în vârstă de numai 6 ani. Este vorba despre o fetiţă, din oraşul Ovidiu.

“Până la această oră, minora nu a fost găsită”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Andreea Iliescu. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ovidiu au fost sesizați, marţi, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui MEMET DENISA CADRIE, în vârstă de 6 ani. Aceasta a plecat de la domiciliu în mod voluntar, în jurul orei 18.00.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze dispeceratul IPJ Constanța, tel. 0241.611364 int.20005.

În schimb, fata în vârstă de 10 ani din Botoşani care nu a mai ajuns acasă marţi, după ce a mers la şcoală, a fost găsită de autorităţi, teafără, miercuri dimineaţă. Ea a fost descoperită în apropierea locuiinţei la care mersese după cursuri,spunând că a petrecut noaptea într-un balcon deschis al unui imobil. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, fata în vârstă de 10 ani, dispărută marţi, din municipiul Botoşani, a fost găsită miercuri dimineaţă în zona ANL Cişmea, în apropierea locuinţei colegei la care mersese după cursuri. Fata a fost dusă la secţia de pediatrie a spitalului pentru evaluarea stării de sănătate, urmând să fie reintregrată familiei.
De asemenea, poliţiştii vor informa şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului despre acest caz.
Fetiţa a declarat oamenilor legii că a stat peste noapte într-un balcon deschis al unui imobil. Ea a fost căutată de peste 30 de poliţişti din cadrul IPJ, jandarmi şi poliţişti locali.
Marţi, în jurul orei 22.15, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat de 26 de ani din municipiul Botoşani, despre faptul că fiica sa, Mihaela Ana Maria Ciobanu, de 10 ani, elevă la o şcoală din localitate, a terminat cursurile la ora 12:00 şi până la efectuarea apelului nu a ajuns la domiciliu. Poliţiştii au stabilit că fata, după ce a plecat de la şcoală, s-a plimbat cu mai multe colege, iar seara a mers în vizita la familia unei dintre ele. În jurul orei 20, ea a plecat singură din acea locuinţă, spunând că merge acasă, dar nu a ajuns acolo. ….https://www.romaniatv.net/alerta-de-gradul-zero-o-fetita-de-6-ani-a-disparut-din-constanta_499481.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ