spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
26-mai-2024

Alertă în Bucureşti: A evadat un deținut de la Penitenciarul Rahova, condamnat pentru crimă

- Advertisement -

Un deţinut condamnat la 18 ani de închisoare pentru omor a evadat, marţi, dintr-o dubă aflată în faţa unei clinici medicale din Sectorul 2 din Bucureşti. ”Marti, 09.04.2024, în jurul orei 15:00, s-a constatat că deţinutul MESZAROS ZSOMBOR, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, clasificat în regim de maximă sigurantă, aflat în custodia Penitenciarului- Spital Bucureşti- Rahova, a părăsit mijlocul de transport detinuti, stationat in zona clinicii Hiperdia Ritmului, strada Ritmului nr 24, sector 2, Bucuresti”, anunţă, marţi, Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Sursa citată de News.ro a precizat că au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul General al Poliţiei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră, Poliţia Locală Sector 2 Bucureşti, Poliţia Locală Sector 2 Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi. ”Menţionăm că părăsirea fără autorizare a mijloacelor de transport este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, a mai transmis sursa citată.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/alerta-in-bucuresti-a-evadat-un-detinut-de-la-penitenciarul-rahova-condamnat-pentru-crima-2752803

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.