Alertă în România! S-a descoperit prima persoană infectată cu noua tulpină de coronavirus

Alertă în România! Ar fi fost confirmată prima persoană depistată pozitiv cu noua tulpină a coronavirusului. Potrivit informațiilor, pacientul se află la Institutul Matei Balș. 

S-a descoperit prima persoană infectată cu noua tulpină de coronavirus

A trecut aproape un an de la apariția noului coronavirus în România, iar acum, cu puțin timp în urmă, s-a anunțat confirmarea primul caz de infecatre cu noua tulpină a virusului care a provenit din China. Potrivit informațiilor, pacientul este internat la Institutul Național Matei Balș din București, însă momentan nu se cunosc mai multe detalii despre starea de de sănătate și cine este persoana.

Confirmarea că pacientul este infectat cu noua tulpină de coronavirus a fost confirmată pentru Digi24 de către managerul Spitalului Matei Balș, însă purtătorul de cuvânt a declarat că nu se 100% dacă într-adevăr este așa și rămâne de văzut, după ce vor fi făcute toate analizele.

Noua tulpină de coronavirus se răspândește rapid

Noua tulpină de coronavirus se răspândește rapid și în alte state, după ce a apărut prima dată în Marea Britanie. Potrivit noilor informații, Portugalia a confirmat primele cazuri de infectare cu nou tulpină, însă nu a fost precizat, încă, numărul de bolnavi de COVID-19 care au contractat noua tulpină. … https://redactia.ro/alerta-in-romania-s-a-descoperit-prima-persoana-infectata-cu-noua-tulpina-de-coronavirus-87882?utm_source=marfeel_push&utm_medium=pusharticol&utm_campaign=articol&utm_term=articolpush&utm_content=pusharticol
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ