Alertă în România! Un nou incendiu la un spital. Au evacuat pacienții

Este alertă în România. Un nou inceniu s-a produs la un spital. Autoritățile au intervenit de urgență și au evacuat pacienții. S-a aflat cum s-a ajuns la un asemenea incident.

Este alertă în România. O informație de ultim moment a panicat pe toată lumea. După incendiul devastator de la spitalul din Piatra Neamț, unde și-au pierdut viața mai mulți pacienți, am fost aproape de o altă nenorocire.

Alertă în România

Totul s-a întâmplat în urmă cu doar câteva minute într-o altă parte a țării. Este vorba despre Cluj Napoca.  Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a fost alertat în această dimineața, în jurul orei 7.00, pentru a interveni la un incendiu, la Spitalul Universitar CFR din Cluj Napoca.

A fost nevoie de evacuarea a trei pacienți. În saloane se aflau 11 pacienți în momentul izbucnirii incendiului. Potrivit reprezentanților ISU Cluj, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric la un corp de iluminat dintr-o baie, aflată la etajul I al spitalului.

„Au fost evacuate trei persoane. A intervenit Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca cu două autospeciale de capacitate medie cu apă și spumă pentru stingere incendii, o mașină de descarcerare, o autospecială cu scară și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Incendiul a fost stins. Cele trei persoane evacuate sunt pacienți ai spitalului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriș. Acesta a precizat că nu s-a impus evacuarea altor pacienți internați la Spitalul CFR.

Baia în care a izbucnit incendiul deserva pacienții din secția Interne, din mai multe salaoane, iar accesul se făcea din hol. 11 pacienți se aflau in saloane, în momentul izbucnirii incendiului. … https://www.capital.ro/alerta-in-romania-un-nou-incendiu-la-un-spital-au-evacuat-pacientii.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ