spot_img
21.8 C
Vaslui
15-iun.-2024
spot_img

Alesii Husului, planuri gospodãresti pe final de sezon estival

- Advertisement -

IDEI… Luna aceasta, sedinta ordinarã a Consiliului Local Husi a fost stabilitã în ultima zi, mai exact pe 31 august. Între proiectele de hotãrâre care vor fi supuse dezbaterii este si cel privind aprobarea încadrãrii terenurilor din intravilanul municipiului Husi în patru zone. Întrucât s-au fãcut modernizãri de terenuri, aductiune de gaz, extindere de retea de apã si canalizare, este posibil ca unele strãzi, care au fost pânã acum într-o anumitã zonã, sã treacã în alta, ceea ce ar însemna, în primul rând, un alt nivel al taxelor si impozitelor impuse posesorilor de imobile. Se va vedea însã, din cuprinsul discutiilor, cum vor pune problema alesii locali si ce vor decide concret. De asemenea, tot în aceastã sedintã se va supune aprobãrii aproape 300.000 lei pentru Seminarul Teologic „Sf. Ioan Gurã de Aur”, bani necesari refacerii acoperisului clãdirii, mai exact pentru reparatii sarpantã, schimbare învelitoare si ignifugare a acoperisului. Vor fi discutate, de asemenea, mai multe dezmembrãri de terenuri, dar si avize de principiu în privinta unor vânzãri de imobile din domeniul privat al municipiului Husi. În final, este propus analizezi plenului un Raport de audit financiar al Curtii de Conturi asupra situatiilor financiare consolidate ale municipiului Husi, încheiate la finele anului trecut, mai exact la data de 31 decembrie 2022. Vor fi prezentate consilierilor locali si mãsurile de remediere, recomandate de specialistii Curtii de Conturi, acolo unde au fost identificate anumite probleme.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. ciupilan si familia lui ( veri verisoare cumetri ..copiii prietenilor) a umplut locurile in care este el ” stapan” . Atat a facut si el ” bun” in mandatele astea ale lui a umplut spitalul de retardati incompetenti lumea normala a plecat demult fiindca urata aia fosta directoare a matrasit toata lumea competenta a pastrat fosile impaiate cu facultati pe la textile , cu o rautate si incompetenta rare!! , a umplut primaria de posturi inutile purtatoare de coli albe cu spor de cur uzat de stat in scaun degeaba, la fel si piața. Atat a facut si el bun . Aaa si mai da miliarde cu dărnicie cand la catolici sa isi repare mansarda cand la ortodocsi sa le ajunga de bromura si sa uite sa se mai flimeze cum si-o trag in matul gros!!

  2. Da construiți un centru pentru donatorii de sânge, un centru de permanență în Huși. V-ați cocoțat o șleahtă de avocați, babe și moșnegi inutili acolo și împărțiți banii cum va cade vouă bine la alegeri. Acusi umblați cu mila pe la toți cioroii din dosul Episcopiei , ordonați la toate neamurile alea curvare din primărie să vă aleagă viermilor. A-ți investit atâția bani în cinemaul ăsta și stă închis de atâta timp.

  3. :)) ciupilan are impresia ca daca imparte bani la pochi il iarta dumnezeu ! Jane in cazanul cu smoala o sa te scalzi o vesnicie pana or sa iti iasa ochii aia bulbucati de tot din cap! Nu poti cumpara cu bani chiar orice iar pacatele se platesc pe lumea asta pana la al 7 lea neam !!!!! Poate tu si toti din sleahta ta nu credeti dar nu-i chiar asa!!!

  4. Deci suntem cretin de proști.
    Iar sifonează bani la fabrica de inutili!!! La berbeci urlători matinali.

    N-au bani pochii ????

    DA DE ASFALTAT PESTE TOT , CAND TERMINAȚI??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.