spot_imgspot_img
spot_img
-0.9 C
Vaslui
04-dec.-2023

Aleșii Hușului, tot la întâlnire online, deși se spunea că lucrările la Primărie se vor finaliza!

- Advertisement -
ONLINE… Pe ordinea de zi sunt subiecte interesante, a căror dezbatere altă eficiență ar fi avut față în față, în sala de ședințe, decât stând fiecare consilier, pe unde poate, prin sufragerii, bucătării, pe plajă sau chiar la volan!

VIRTUALI… Deși s-a spus că în august, reabilitarea sediului primăriei Huși va fi finalizată și activitatea va fi reluată în condiții normale la sfârșitul acestei veri, iată că previziunea nu s-a împlinit, căci altfel nu se explică de ce iar aleșii se întrunesc la ședința ordinară pe platforma online. Pe ordinea de zi sunt subiecte interesante, a căror dezbatere altă eficiență ar fi avut față în față, în sala de ședințe, decât stând fiecare consilier, pe unde poate, care prin sufragerii, bucătării, care pe plajă (că or fi unii și în concedii, în această perioadă, n.r.) sau unii chiar la volan, în trafic, așa cum s-a mai întâmplat. Dar, dacă acestea sunt condițiile, târgul trebuie cumva condus, indiferent din ce loc, mai ales că în ședința de pe 26 august sunt de luat decizii importante.

Se va supune aprobării programul de reparații străzi pe anul 2021, dar și alocarea de la bugetul public a sumei de 200.000 de lei, Asociației „Clubul Sportiv Hușana”, drept sprijin financiar. S-a propus acordarea, de asemenea, a unei sume de 27 mii lei, Grădiniței nr. 10, dar și 150.000 lei, Parohiei Sfântul Toma, pentru continuarea lucrărilor la Biserica Sfântul Apostol Andrei, din cartierul Dric. 3. 500 mii lei sunt propuse spre alocare Spitalului municipal „Dimitrie Castroian”, reprezentând contribuția municipalității la cheltuielile de funcționare ale unității medicale. Va avea loc și o rectificare a bugetului local, etapa lunii august. Pentru că în curând începe anul școlar, s-au suspus aprobării documentațiile tehnico-economice pentru reabilitarea locurilor de joacă, de la două grădinițe, numerele 2 și 7. Vor fi, de asemenea, discutate și câteva închirieri, vânzări și concesionări de bunuri din domeniul privat al municipiului Huși.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.