Alex Bodi făcea trafic cu prostituate încă din 2014! Procurorii au aflat prin ce chinuri treceau fetele exploatate sexual de fostul soț al Biancăi Drăgușanu (SURSE)

Alex Nicolae Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, este acuzat de procurorii DIICOT că ar fi exploatat sexual mai multe tinere, pe teritoriul Germaniei, care îi trimiteau, în România, banii câștigați de la clienți. Există mărturii legate de chinurile la care erau supuse fetele dar și despre unele conflicte de stradă pe care acesta le-ar fi avut cu alți proxeneți, de la care ar fi încasat taxe de protecție sau i-ar fi alungat din orașele în care se prostituau fetele controlate de el, pentru a elimina concurența. 

Procurorii DIICOT care au cerut arestarea preventivă pentru Alex Bodi, susțin că acesta ar fi aderat la gruparea specializată în trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism, condusă de nașul fiicei sale, liderul interlop sibian Adrian Tâmplaru, încă din cursul anului 2014. Atunci, fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi dus în Germania o primă prostituată.

„În perioada 2014 – 2018, prin abuz de autoritate și profitând de starea ei de vădită vulnerabilitate (naivitate), inculpatul B.A.N. (n.r. Bodi Alex Nicolae) a recrutat-o pe victima XXX, a transportat-o în Germania și a exploatat-o sexual (practicarea prostituției în cluB. tip FKK, în folosul acestuia) prin constrângere”, susțin procurorii DIICOT.

Ulterior, până în anul 2018, acesta ar fi început, deja, să încaseze sume de bani, în mod constant, de la trei prostituate.

În acest context, Alex Bodi i-ar fi cunoscut și pe oamenii interlopului sibian Adrian Tâmplaru și a aderat la gruparea acestuia.

Noii săi prieteni l-ar fi ajutat să capete din ce în ce mai multă influență în mediile infracționale românești din Germania, în condițiile în care oamenii lui Tâmplaru reușiseră să se impună prin violență și deveniseră foarte temuți atât de prostituate cât și de alți români care aveau același gen de afacere pe teritoriul Germaniei.

Fetele erau amenințate și torturate

Cu timpul, între fostul bărbat al vedetei de televiziune și  Adrian Tâmplaru s-a legat o strânsă prietenie, iar acesta din urmă a devenit nașul fiicei lui Bodi. De altfel, Tâmplaru îi nășise pe majoritatea membrilor grupării sale, care, în consecință, îl numeau, generic, „Nașul”. În același timp, liderul din Sibiu își striga oamenii cu apelativul „fine”, lucru, de altfel, perfect adevărat.

Conform procurorilor, finii lui Tâmplaru erau extrem de violenți și nu se dădeau în lături de la nimic atunci când erau aduse în discuție interesele grupării.

Aceștia își terorizau concurența dar nu le cruțau nici pe fetele care lucrau pentru ei. În acest sens, există mărturii, la dosar, conform cărora femeile erau amenințate și chiar torturate. Cea mai uzitată metodă ar fi fost, însă, teroarea psihică. … https://www.gandul.ro/stiri/alex-bodi-facea-trafic-cu-prostituate-inca-din-2014-procurorii-au-aflat-prin-ce-chinuri-treceau-fetele-exploatate-sexual-de-fostul-sot-al-biancai-dragusanu-19537504?utm_source=Adevarul&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ