23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Alex Velea, adevărul despre relaţia cu Maya, fiica Antoniei: „Nu sunt tatăl natural…”

Alex Velea și Antonia sunt împreună de ani buni și împreună au doi copii, pe Dominic și Akim. Totuși, artistul are o relație bună și cu Maya, fiica pe care cântăreața o are din fosta relație și nu face diferențe între copii. Acum, Alex a scos la iveală detalii spumoase din sânul familiei.

Alex Velea și Maya, fiica Antoniei, țin foarte tare unul la celălalt și au o legătură specială, însă artistul a făcut un gest neașteptat: a decis să își tatueze chipul micuței.

Mai mult decât atât, în cadrul unui interviu pentru Revista VIVA! a spus, despre relația dintre ei: „E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural. Tatuajul este doar un bonus. E prea puțin pentru ce simt pentru Maya.”

Ce relație au Dominic și Akim cu sora Maya. Alex Velea spune adevărul

Alex Velea și Antonia au doi băieți năzdrăvani, care au preluat pasiunile părinților pentru muzică și dans. Deseori artiștii își surprind micuții prin casă, în timp ce imită gesturile marilor cântăreți de la Hollywood. Și dacă ați fi crezut că atmosfera din casa lor este numai lapte și miere, ei bine… Alex Velea infirmă!…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/cum-se-intelege-alex-velea-cu-maya-fiica-636502.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here