33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Alex Velea, mărturisiri uimitoare «Mergea cu o ecografie falsă la emisiuni și zicea că e însărcinată cu mine»

Alex Velea, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, a vorbit despre câteva lucruri din viața sa ce i-au marcat existența. Sincer, așa cum îl știm, a povestit o întâmplare de la începutul carierei sale ce îi putea schimba radical parcursul.

Invitat în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, cântărețul a fost extrem de deschis în a povesti o întâmplare ce avea să-i schimbe soarta.

Alex Velea recunoaște că, la începutul carierei sale, a trecut printr-o situație pe care nu a știut să o gestioneze. O tânără a declarat că a rămas însărcinată cu el, însă acesta nu o cunoștea. Artistului i s-a părut o glumă proastă, nu a știut cum să reacționeze și a fost depășit de situație. De asemenea, el și-a adus aminte și de colegii din televiziune, care l-au susținut, în acea perioadă, mai mult, sau mai puțin.

Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: «N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolulhttps://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alex-velea-marturisiri-uimitoare-mergea-cu-o-540920.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here