19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Alexandru Arșinel împlinește 83 de ani. Maestrul, în lacrimi după Stela Popescu

Alexandru Arșinel împlinește azi venerabila vârstă de 83 de ani. Marele maestru al scenei românești celebrează acest eveniment special acasă, înconjurat de cei dragi. În această zi, actorul și-a amintit inevitabil și de Stela Popescu, iar cu această ocazie a mărturisit cea mai de suflet dorință a lui.

Alexandru Arșinel a fost externat din spital cu o zi înainte de ziua sa de naștere, astfel că azi se află alături de familie și de cei dragi. Totuși, o singură persoană lipsește de lângă el, prietena și colega sa de scenă, Stela Popescu.

La aproape cinci de la trecerea în neființă a celebrei actrițe, Alexandru Arșinel își aduce aminte cu nostalgie de ea și de vremurile petrecute împreună. Actorul a făcut o mărturisire cutremurătoare și anume că și-ar dori să mai fie măcar o dată pe scenă alături de Stela Popescu și să bucure publicul, așa cum au făcut-o decenii la rând.

,,Cel mai frumos a fost atunci când am avut debutul, la Savoy, cu Stela (Popescu, n.red.). Atunci când ne-am împerecheat pentru scena românească. Cred că a fost o zi importantă nu doar pentru cele câteva sute, mii de spectacole pe care le-am jucat împreună, cât pentru cei peste 20 de ani de teatru. A fost o perioadă extrem de fericită.

Din momentul în care nu a mai fost Stela, pot să zic că nu a mai fost nimic. Îmi doresc să fiu pe scenă, cu Stela Popescu, să mai jucăm împreună. Ar fi o mare plăcere, o mare bucurie”, a dezvăluit cu emoție Arșinel pentru Fanatikhttps://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alexandru-arsinel-implineste-83-de-ani-637437.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here