spot_img
18.7 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Alexandru Arșinel, îngrijit de asistenta soției sale

- Advertisement -

La începutul lunii mai, Alexandru Arșinel a fost internat la o clinică privată din București, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc.

Iată că această veste parcă a fost picătura care a umplut paharul. De aproape două luni, maestrul nu a mai apărut cu nicio declarație, nu a mai vorbit nici despre rele, nici despre bune, situație care i-a alarmat pe prieteni.

Surse din anturajul artistului ne-au mărturisit că este slăbit din cauza tuturor problemelor de sănătate prin care a trecut în ultima perioadă și că este în continuare sub supravegherea medicilor și a celor doi fii ai săi, Cristian și Bogdan.

Acum, femeia care o îngrijea pe doamna Marilena, soția invalidă a maestrului, îl îngrijește și pe Alexandru Arșinel. În mai toate verile, artistul și partenera sa erau nelipsiți de la casa de vacanță de la Sinaia.

Culegeau fructe, făceau conserve pentru iarnă, se relaxau la aer curat, ceea ce anul acesta nu prea mai pot face. Pe data de 4 iunie, maestrul care ne-a bucurat tinerețea cu scenetele sale pline de umor a împlinit 83 de ani…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alexandru-arsinel-ingrijit-de-asistenta-sotiei-639324.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.