spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
28-sept.-2023

Alexandru Barbu, pesedistul care niciodată nu a avut un serviciu, vrea primar la Vaslui

- Advertisement -
VREA PRIMAR… Scandalagiul de serviciu al PSD, omul care a cărat geanta familiei Buzatu, fie că a fost vorba de “tătucul”, Gabriela Crețu sau juniorul Tudorel, își cere dreptul

HOTĂRÂT… De ani buni, în PSD, în județul Vaslui, se fac alegeri interne pentru stabilirea candidaților la alegerile parlamentare sau locale. Niciodată președintele Dumitru Buzatu nu a ținut cont de aceste încercări de scrutin intern și a pus pe listă pe cine a vrut. Probabil vă mai amintiți că acum patru ani, pentru locurile la alegerile parlamentare, a fost un astfel de scrutin intern, iar acesta a adus-o de pe ultimul loc pe soția lui, Gabriela Crețu, în poziția de a deschide lista la Senat. Acum, când Vasile Pavăl zice că se retrage după alegeri din viața administrativă a municipiului Vaslui, au apărut și doritori care să-i ia locul. La fel ca și la Bârlad, se flutură aceste așa zise alegeri interne, iar “berbecii” s-au înscris în competiție, încercând să-l convingă pe Buzatu că ei merită să fie primarii de mâine. La Vaslui, guralivul Alexandru Barbu vrea primar. A spus-o chiar el, într-o postare pe Facebook. Acum, când Vasluiul arată ca după război, după eșecul lucrărilor de apă și canal (un efort conjugat Pavăl-Buzatu), când e în prag de faliment din cauza unei investiții enorme, care nu dă semne că se va termina vreodată, cum e cea de la troleibuz, unde se trag linii electrice și se înfing stâlpi în zonele unde fantomele comunismului mai bântuie (zona Industrială, CET sau Fabrica de Cărămidă), Barbu, un politician care a terminat Conservatorul la Iași și care nu a lucrat nicio zi, fiind doar beneficiarul unor sinecure, spune că va face la Vaslui un oraș pentru un viitor mai bun al copiilor noștri. Care copii? Probabil ai lor, fiindcă cei mulți, la terminarea școlii și a facultății fug din oraș, mâncând pământul.

De când Pavăl “amenință” că nu mai vrea la “ciolan”, consilierul local Andrei Barbu, un apropiat al familiei Buzatu, “țipă” că vrea el șansa de a îl înlocui. Iată ce scrie acesta pe Facebook: “Îmi asum să candidez ( n.r. la Primăria Vaslui)!!! Astăzi, când fetița noastră scumpă împlinește vârsta de doi ani, mi-am găsit curajul și determinarea de a mă implica în construirea unui viitor mai bun pentru toți copiii minunatului nostru oraș! Îmi voi asuma, deci, însuflețit de această trăire, responsabilitatea de a intra în competiția internă a Partidului Social Democrat, în urma căreia va fi desemnat cel mai bun candidat pentru funcția de primar al municipiului Vaslui!” După cum scrie acesta, pare hotărât, iar după cum îl cunoaștem, sigur nu a făcut-o de capul său. Cineva l-a sfătuit și nu putea fi decât din interiorul familiei Buzatu. Spunem acest lucru fiindcă Alexandru Barbu, de când a terminat Conservatorul la Iași a activat doar pe la cabinetul senatorial al Gabrielei Crețu sau pe la cancelaria lui Buzatu de la CJ. A fost consilier local PSD și a ocupat funcții în consiliile de administrație sau adunări generale, acolo unde CJ Vaslui sau CL Vaslui sunt acționari majoritari. Cu alte cuvinte, Barbu e un om de partid, cu lipici la familia Buzatu. Mai trebuie amintit că este bun prieten cu Tudorel, fiul familiei conducătoare, care, după ce a fost director în bermude la Centrul de Afaceri, a devenit om important din administrația publică centrală, unde deține funcția de secretar general adjunct la Secretariatul General al Guvernului Românei. Practic, în CV-ul său, Barbu a bifat doar funcții politice și sinecuri, acesta neavând practic o meserie. Teoretic, ar trebui să fie profesor de muzică sau artist, dacă ne luăm după studii, dar acesta nu a activat decât dedicând ode familiei conducătoare. Este interesant că Barbu vrea acum să devină primar al municipiului Vaslui, fără a avea o calificare. De exemplu, la Huși, primarul Ciupilan e inginer, la Bârlad, Boroș e avocat, la CJ, Buzatu e profesor, iar Barbu a fost doar reprezentant AGA la Transurb și în câteva CA. Deci experiență, ca profesie, zero, însă foarte calificat la “gargară”. Suntem curioși cum va explica utilitatea celei mai mari investiții pe care PSD și Vasile Pavăl o tot face de câțiva ani, la troleibuzul fantomă de la Vaslui, care nu funcționează, dar în care se bagă bani cu nemiluita.

Barbu, absolvent de Conservator, ne va învăța, cel mai probabil, diferența dintre troleibuz și autobuzul electric, pe acordurile “Rapsodiei Vasluiului”

Ionel Sandu, o voce a Opoziției din PNL, a ridicat o serie de probleme “de utilitate publică” cu care se confruntă Vasluiul. Una dintre acestea este și problematica troleibuzelor fantomă din Vaslui. De ele se vorbește de mai bine de 16 ani, iar la Vaslui, după cum se vede, nici acum acestea nu circulă prin oraș, după patru tentative, două de schimbări de stâlpi și cabluri și două de schimbări ale troleibuzelor. Acum, primarul Pavăl vrea să tripleze traseul acestor troleibuze și, pentru că banii europeni nu ajung, mai vrea să contracteze un împrumut de 56 de milioane de lei. În total, această megalomanie va costa orașul peste 40 de milioane de euro, din care 10 milioane vor fi împrumutate și plătite pe spatele vasluienilor. Ionel Sandu, antreprenorul cu simț practic, a întrebat, nevinovat, de ce nu se achiziționează niște autobuze electrice, cu o investiție de maxim 5 milioane de euro, mult mai eficientă și mult mai aproape de adevăr. Acum, în toată Europa, transportul în comun se face cu autobuze electrice și încet, încet, troleibuzele sunt înclocuite. Dar la aceste răspunsuri, probabil ne va răspune Alexandru Barbu, omul care are toate răspunsurile la el, dacă ar fi să analizăm toate declarațiile sale politice de până acum. Și ne va spune, în această competiție internă care s-a pornit în PSD, și cu ce bani va achita visul lui Pavăl și Cristea. Fiindcă trebuie să ne amintim că această trăsnaie cu troleibuzul a început de pe timpul fostului primar Cristea și a fost continuată de Pavăl, care vrea neapărat ca pe drumul pustiu de la CET, până la fantomatica Zonă Industrială să circule un troleu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

29 COMENTARII

 1. Scoateți putregaiurile și arborele. ,,Ginecologic 😂” a lui Buzatu din primărie și posturile de conducere , că pină și la bisericile din Jud. Vaslui și acolo are supuși ! Dacă vreți să mai ,, meargă” ceva in Vaslui!

 2. Si o matura daca va candida din partea PSD e sigur ca va castiga. Vasluienii nu stiu sa voteze altceva, bine, rau – tot PSD-istii castiga!

 3. Noi, un grup mare, dintr-o instituție mare, il vrem pe Barbu senator și pe Cazacu primar, sa ne lase în pace amandoi și sa nu-i mai vedem prea curând.

 4. Ce fel de „jurnalisti” sunt la Vremea Nouă ?!
  Caută dragă pe google „cv barbu alexandru vaslui” sau pe site-ul primăriei Vaslui informații despre acest individ….

 5. NU TE VOTEAZA NIMENI. DOAR FAMILIA TA. O SA TE FACI IAR DE RAS. ESTI VARZA SI TU VREI PRIMAR. OARE AU ÎNNEBUNIT TOTI VASLUIENII?!

  • A mai pățit așa un canditat în India. Avea în familie 11 membri cu drept de vot și el a luat doar 5 voturi. Urmează Barbu!

 6. Barbu e bun tare. Doar ca ce o sa spună el Buzatu când vor apărea filmele cu candidatul lui cum doarme prin Nobili mort de beat? Sau cum la un karaoke in același pub s a îmbătat atât de tare încât atunci când a fost strigat sa mai cânte nu îl mai puteau trezi tovarasii lui.

 7. Daca nu a muncit , din ce traieste frate, ca eu muncesc si nu am🤕🤕🤕
  Sigur nu l voteaza nimeni, nu il recomanda nimic, nici macar fata🤫

 8. Sa ma fac în gura lui…ar fi un etalon pentru locuitorii di Vaslui: someri, puturosi, asistați social…handicapati…pensionari bolnavi mintali….( niste hoti puturosi) ar avea cine să i reprezinte…

 9. Fereasca Dumnezeu sa ajunga Alex primar….E de nedescris incompetenta si nepriceperea omuletului asta. Pe linga el Dragos Cazacu e smecher. Buzatule….nu il alege pe Alex candidat., ca pierdeti alegerile en-fanfare.

 10. Pentru suflarea vasluiană anti-psd, Alexandru Barbu e cel mai bun candidat la funcția de primar! Așa că, Alexandru, mult succes!

 11. Alexandrule, atat timp cat te afisezi peste tot locul cu Consilierul Antochi Ionut e degeaba. Iti strica imaginea total. S au probabil faceti gratar in curte la Alis Gentimir (Ionut are grija de casa lui Gentimir) s au poate iti da bani Ionut din evaziunea fiscala facuta la Brodoc de la reparat masini!

 12. Ca Barbu va fi sau nu preferat de vasluieni, se va vedea.
  Dar observ aceeași mizerie constanta din parte VRN, în sensul de a ști sa împroaște cu nămol.
  E „specialitatea” VRN!

 13. Eu sunt convins că Alex ar putea fi un primar bun. Cine sunteți voi să-l criticați? Niște anonimi care se ascund în spatele unui SRL dubios cu pretenții de ziar. Ha-ha-ha… Voi ce meserii aveți? Ă? Ca ce ați lucrat voi până acum? Publicați-vă CV-urile să le vedem și noi! Nu aveți curaj să o faceți pentru că nu aveți ce publica. HAI, VREAU SĂ VĂD NUME DE CELEBRITĂȚI 😃😃😃

  • Eu (fiind persoana argumentelor) sunt curios de ce crezi ca că Alex ar putea fi un primar bun 😀
   Ce îl recomanda? experiența in ce ?
   Deși mie antipatic Ionel Sandu ala, si am impresia ca minte 🙂 , mai multa încredere am in experiența lui decât in cea a lui Alex, omul are totuși o experiență de manageriat, de administrat, de condus ceva

 14. Nimeni nu este bun! Dar oricine este mai bun decât un președinte! Nu v ati saturat de aceeași oameni in frunte cu Buzatu? Oricine, indiferent cine , infiferent de culoarea politica( pot fi și de la UDMR) este mai bun decât cineva din PSD! Cred c ajunge dictatura PSD ului timp de 30 de ani! Chiar nu v ati saturat de Buzatu si gasca lui? Chiar nu v ati saturat sa rada o tara întreaga de noi? Dacă nu, ne meritam soarta!

 15. Ce sa caute măscăriciul asta de Barbu care spala ceștile de cafea ale lui Buzatu, Anuța și buzata?
  Asta-i bun de pus sa adune gunoaiele de prin oraș când se fac festivități cu mare alai psd.

   • Laur TR, am mai văzut filmul ăsta la prezidențiale când am avut de ales între o proastă propusă de PSD și un incompetent propus de PNL. Normal ca îi înjurăm! Merită cu vârf și îndesat. Să-i vezi în compania electorală cum vin printre blocuri o dată la 4 ani sa „ne cunoască ” și să „îi cunoastem” . În rest liniște și pace, îi doare în c4r.

    • exagerat sau răuvoit, dar nu e fals ce spui. Ideea este că și ceilalți candidați fac la fel. Tre să votezi totuși pe cineva, dracu are și culori gri colorate nu doar negru! Hai noroc sănătate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.