spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Alexia Eram a confirmat despărțirea de Mario Fresh. „Nu-mi place să fiu singură, mi-e greu să mă adaptez”

- Advertisement -

Alexia și Mario Fresh nu mai sunt împreună. Fiica Andrei Esca a confirmat despărțirea în cadrul unui clip video în care își prezenta noua locuință.

Zvonurile că Alexia și Mario s-au despărțit circulau prin presă de câteva luni, însă cei doi au negat în repetate rânduri. Acum a venit momentul când Alexia a mărturisit clar și sincer că locuiește singură de două luni și că încearcă să se obișnuiască cu „senzația de a sta singură”.

„Eu sunt o fire foarte sociabilă și nu-mi place să stau singură și să fiu singură, așa că îmi este puțin greu să mă adaptez. Dar este bine să te obișnuiești și tu cu tine”, a precizat Alexia Eram.

Fiica Andreei Esca s-a mutat într-un aapartament doar al ei pe care și l-a cumpărat din banii săi, cu un mic ajutor de la părinți. Și-a dorit să aibă o terasă cât mai mare, dressing și să predomine culoarea ei preferată, roz. Apartamentul se întinde pe două niveluri și e amenajat cu mult bun gust. Tânăra a recunoscut că a fost ajutată de o echipă de designeri de interior.

”M-a inspirat culoarea roz – evident – pentru că este culoarea mea preferată, și am vrut să fie retro-modern”, a dezvăluit Alexia, care a apelat la ajutorul unui designer pentru amenajarea apartamentului, pornind de la ideile ei și ale tatălui ei, Alexandre Eram. …https://www.romaniatv.net/alexia-eram-a-confirmat-despartirea-de-mario-fresh-nu-mi-place-sa-fiu-singura-mi-e-greu-sa-ma-adaptez_5790523.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.