10.3 C
Vaslui
02-apr.-2023

Alexia Eram și Mario Fresh, despre gelozia din cuplu și viitorul copil: «Așa ne-am luat»

- Advertisement -

Alexia și Mario Fresh formează un cuplu încă din adolescență și, în ciuda vârstei foarte fragede, cei doi au demonstrat că au sentimente profunde unul față de celălalt, astfel că relația lor continuă să reziste și după cinci ani.

Tinerii nu au scăpat nici până în ziua de azi de întrebări incomode și multă lume a dorit să cunoască detalii despre viața lor personală și mai ales despre planurile de viitor.

Deși mulți s-au mirat că Alexia Eram și Mario Fresh nu au făcut nici până la acest moment nunta, acest aspect este ușor de înțeles, având în vedere că fiecare dintre ei are o carieră ce îi ocupă o bună parte din timp. Alexia, la 21 de ani, a ajuns o influencerița de succes, iar Mario Fresh, 22 de ani, este un artist în vogă, nelipsit de pe scenele celor mai importante evenimente muzicale.

Alexia Eram a adresat recent, într-un interviu, cele mai arzătoare întrebări ale fanilor, cu privire la un eventual mariaj cu Mario Fresh, sau când vor avea copii și nu s-a sfiit să vorbească nici despre gelozia din cuplu.

Fiica Andreei Esca pare o tânără o o gândire matură și responsabilă, astfel că e conștientă că unele chestiuni, ce țin de întemeierea unei familii, necesită timp de gândire și nu este indicat să se grăbească să ia vreo decizie în acest sens…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/alexia-eram-si-mario-fresh-despre-gelozia-din-640718.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.