spot_img
22.2 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Alianța Dreapta Unită și-a adus „cavaleria grea” la Vaslui: „când oamenii cinstiți se organizează, mafioții încep să se teamă” (P)

- Advertisement -

VREMEA SCHIMBÃRII… Candidatul Aliantei Dreapta Unitã (ADU) la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Vaslui, Mihai Botez, presedinte al Organizatiei Judetene USR, a declarat la sfârsitul sãptãmânii trecute cã judetul Vaslui nu îsi mai permite încã patru ani cu aceeasi conducere la Consiliul Judetean. O conducere care a lãsat cetãtenii din mediul rural fãrã transport public în comun, o conducere care alocã fonduri pe simpatii politice si mai putin pe nevoile reale ale comunitãtilor, o conducere fãrã o viziune clarã în ceea ce priveste dezvoltarea judetului Vaslui. Declaratia a fot fãcutã în cadrul unei conferinte de presã la care au participat si „greii” Aliantei Dreapta Unitã. Vorbim de Cãtãlin Drulã, presedintele USR, de Eugen Tomac, presedintele PMP, dar si de candidatii la europarlamentare Violeta Alexandru, Vlad Voiculescu si Dan Barna, care vineri au fost prezenti la Vaslui pentru a-si sustine colegii care candideazã pentru cele mai importante functii în judetul nostru.

Cãtãlin Drulã, presedintele partidului USR, a declarat cã episodul din septembrie anul trecut, când Dumitru Buzatu a fost prins cu spaga în portbagaj, aratã cât se poate de clar obiectivele celor care în prezent conduc destinele locuitorilor judetului Vaslui. „Dacã s-ar face un top national al judeteler care au suferit cel mai mult din cauza pesedizãrii, Vasluiul ar ocupa un loc fruntas. Când am fost noi la guvernare, ne-am ocupat de PNRR, de programe de dezvoltare cu bani europeni, de investitii, ei se ocupã de umplut portbagajele cu bani si, din pãcate, au fãcut celebru judetul Vaslui si nu într-o notã pozitivã. Acel portbagaj al domnului Buzatu ne aratã care sunt prioritãtile acestei guvernãri: sã se îndestuleze ei si sã-si umple buzunarele din coruptie si din hotie. Pericolul pentru ei sunt oamenii cinstiti care se organizeazã. Vorbim de douã aspecte diferite pentru cã oamenii cinstiti sunt deja un lucru deranjant pentru mafioti, iar al doilea aspect este aceastã organizare. În momentul în care oamenii cinstiti se organizeazã, ei devin puternici si asta este o amenintare pentru cei care ne furã. Noi, cei de la USR, PMP si Forta Dreptei ne-am organizat, am format Alianta Dreapta Unitã, care propune tãrii un proiect pentru o Românie modernã. Iar pe cei care ne întreabã ce propunem noi, în mod concret, îi rog sã se uite în PNRR. Acolo am propus bani europeni pentru scoli, pentru spitale, pentru infrastructura rutierã si feroviarã, am propus reformã pentru cã România, fãrã o reformã realã, care sã aseze statul nostru pe niste baze corecte, se prãbuseste. (…)Suntem alãturi de Mihai Botez, candidatul ADU la Consiliul Judetean Vaslui, de Marius Arcãleanu, candidatul ADU la Primãria Vaslui pentru cã lupta lor nu este una usoarã, însã ea poate fi câstigatã pentru cã cei doi au în spatele lor mii si zeci de mii de vasluieni care îsi doresc altceva. Îsi doresc oamenii din Vaslui sã-i premieze pe Ciolacu si Ciucã, sã le dea o notã de bunã purtare si sã le spunã cã e în regulã ce a fãcut Dumitru Buzatu? Îsi doresc vasluienii sã premieze traseismul politic PNL-PSD? Eu cred cã nu vor si nu îsi doresc acest lucru! Mesajul cel mai important pe care vrem sã-l transmitem în aceste zile rãmase pânã la alegeri este ca românii sã iasã în numãr cât mai mare la vot! Dacã nu iesim în numãr cât mai mare pe 9 iunie, Ciolacu si Ciucã vor întelege cã e bine ce fac ei României. Si nu e bine si stiti si voi asta! Alternativa realã este Alianta Dreapta Unitã, sunt oamenii onesti precum Mihai Botez si Marius Arcãleanu. Avem candidati valorosi în tot judetul Vaslui, dar si la europarlamentare”, a declarat Cãtãlin Drulã, presedintele USR.

Eugen Tomac, presedintele PMP: „Votati ADU pentru un Vaslui fãrã clanuri, fãrã interese ascunse, fãrã contracte date cu dedicatie”

Un discurs la fel de transant a avut si presedintele PMP, Eugen Tomac, care i-a multumit colegului sãu de la Vaslui, Corneliu Bichinet, pentru toate expertiza pe care si-a pus-o în sustinerea acestui proiect, Alianta Dreapta Unitã. „Stim cã vasluienii îsi doresc o schimbare, stim cã sunteti dezamãgiti cã foarte multe cunostinte de-ale dumneavoastrã au fost nevoite sã plece din tarã pentru a câstiga un ban, stim cã ati asteptat destul de mult acest moment în care puteti schimba lucrurile. Eu sunt convins cã echipa Alianta Dreapta Unitã din Vaslui poate realiza acest deziderat pe care marea majoritate a cetãtenilor cinstiti si corecti si-l doresc. Oamenii de aici îsi doresc un Vaslui modern, un Vaslui european, fãrã clanuri, fãrã interese ascunse, fãrã contracte date cu dedicatie. Este ceea ce ne dorim sã realizãm la nivelul întregii tãri, sã oprim acest proces de pesedizare a României. (…) Îi rog pe toti vasluienii sã iasã la vot si sã creadã în aceastã sansã pe care o avem cu totii. Candidatii nostri din judetul Vaslui sunt buni profesionisti si au alãturi oameni cu experientã, cum este colegul meu, domnul Corneliu Bichinet, care si-au pus toatã priceperea lor în acest proiect. Cu totii întelegem miza acestei bãtãlii, stim cine ne sunt adversarii, stim ce resurse uriase au alocat ei acestei campanii, dar ceea ce ne mânã mai departe în aceastã luptã este convingerea cã suntem de partea binelui si vom învinge”.

Marius Arcãleanu: „Ne-au mintit cu centura ocolitoare a municipiului Vaslui”

În cadrul aceleiasi conferinte de presã, Marius Arcãleanu, candidatul ADU la Primãria Vaslui, a arãtat cu documente cã centura ocolitoare a municipiului Vaslui e departe de a se realiza. Acesta a prezentat presei rãspunsul primit de la CNAIR, prin care se aratã, negru pe alb, cã acest proiect nu are documentatia tehnicã în vederea emiterii autorizatiei de constructie si, prin urmare, nu a fost contractatã nici executia lucrãrilor. Pânã în prezent au fost probati doar studiul de fezabilitate si indicatorii tehnico-economici, prea putin însã. „Vasluienii îsi doresc un mediu economic sãnãtos, îsi doresc locuri de muncã bine plãtite si îsi mai doresc un singur lucru: sã nu mai fie furati de PSD. De ani de zile, PSD furã la Vaslui, iar acest lucru a fost demonstrat clar, anul trecut (n.r. arestarea lui Dumitru Buzatu). Îi asigur pe toti vasluienii cã Marius Arcãleanu va opri jaful de la Aquavas pentru cã aceastã problemã ne afecteazã în fiecare lunã. PSD-ul furã si am vãzut asta nu doar anul trecut, ci si zilele trecute, când contracandidatul meu de la PSD se bãtea cu pumnul în piept cã a fost la Guvernul României, la Bucuresti, si cã va face centura ocolitoare a municipiului Vaslui. Nu s-a dus decât acum, ci a ales sã o facã acum, în campanie electoralã. Eu, la rândul meu, am fãcut o adresã cãtre Compania Nationalã de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), solicitând sã-mi dea informatii despre aceastã centurã ocolitoare. Iar CNAIR mi-a dat urmãtorul rãspuns: nu a fost contractatã executia lucrãrilor si nu a fost elaborat proiectul tehnic si documentatia tehnicã în vederea emiterii autorizatiei de constructie pentru varianta ocolitoare a municipiului Vaslui. Practic, la ora actualã nu avem nimic concret, o dovadã clarã cã cei de la PSD mint cu nerusinare. Si nu doar cã mint, dar mai si furã, dupã cum vã spuneam. Furã idei, furã din programul meu de guvernare localã pentru cã acolo eu aveam trecut ca obiectiv si aceastã centurã ocolitoare a Vasluiului. La câteva zile dupã ce am fãcut public program meu de guvernare localã, au fãcut si ei acel video la Ministerul Transporturilor. Îi îndemn si îi rog pe alegãtorii celorlate partide de dreapta si nu numai, sã voteze Marius Arcãleanu la Primãria Vaslui pentru cã astfel vor avea si ei de câstigat. Este nevoie ca la Vaslui sã avem un nou început în directia cea bunã”, a declarat Marius Arcãleanu, candidatul ADU la Primãria Vaslui.

Mihai Botez, candidatul ADU la CJ Vaslui: „În judetul portbagajelor doldora de spãgi, vasluienii îsi pierd locurile de muncã din cauza lipsei transportului”

Presedintele USR Vaslui si candidatul ADU la presedintia Consiliului Judetean Vaslui a atras atentia asupra altei probleme cu care se confruntã mii de vasluieni din mediul rural, lipsa mijloacelor de transport public, care implicit duce la lipsa locurilor de muncã si la abandonul scolar. „Este de notorietate cã în ultimii ani, PSD Vaslui a uitat sã-si plãteascã si chiriile de la sediul partidului. Cum putem sã le dãm acestor oameni bugete precum cel al Consiliului Judetean, când ei nu-si achitã datoriile? Am vãzut ce fac ei cu banii, cel mai bine ne-a arãtat Dumitru Buzatu, anul trecut. E foarte facil sã vorbesti despre cineva care a furat, însã e vorba de mai mult decât atât. Putem sã vorbim despre mobilitatea din judetul nostru, domeniu de care PSD si-a bãtut joc. La ora actualã avem doar câteva trasee profitabile, câstigate la licitatie, restul au rãmas în suspans. Din aceastã cauzã, foarte multi cetãteni din judetul Vaslui au rãmas izolati în comunitãtile lor. Vorbim de elevi care nu pot sã-si continue studiile, de persoane care nu pot ajunge la locul de muncã, de seniori care nu au acces la sistemul medical. Acestea sunt solutiile PSD, implementate foarte prost în judetul Vaslui. O altã implementare proastã la nivel de judet este alocarea banilor. Avem sate unde copiii învatã în conditii de secol 19, însã avem si scoli nou-construite în sate unde nu mai sunt copii. Logica acestor alocãri ciudate de fonduri este cã cineva trebuie sã construiascã si sã-si ia un comision, iar lucrurile astea nu s-ar putea întâmpla cu o conducere normalã la cap la Consiliul Judetean. Dacã ar fi sã fie un om cãruia sã-i pese cum se cheltuie resursele financiare ale acestui judet, eu sunt acel om, pentru cã i-am vãzut pe cei din PSD de ce sunt în stare. La nivelul municipiului Vaslui, cu ajutorul consilierilor USR a fost implementat proiectul Bugetare Participativã, ne dorim sã intrãm cât mai mult în dialog cu cetãtenii pentru cã asa întelegem noi sã facem politicã, consultându-ne cât mai mult cu ei. Vasluienii au optiuni pe 9 iunie, iar noi sperãm sã facã alegerea corectã si sã punã stampila pe candidatii Aliantei Dreapta Unitã. Propunem candidati cinstiti, propunem transparentã, propunem chibzuintã în cheltuirea banului public, astfel încât judetul Vaslui sã fie asezat pe drumul cel corect al dezvoltãrii” a declarat Mihai Botez, candidatul ADU la Consiliul Judetean Vaslui.

Material de propagandã electoralã realizat de Vremea Nouã la comanda Partidului Uniunea Salvati România (parte a aliantei electorale „Alianta Dreapta Unitã”). CMF: 21240009.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

22 COMENTARII

 1. Pe Sica Mandolina, cel angajat la cabinetul lui Doru Traila, avocatul interlop asociat in afaceri cu securistii Coldea si Dumbrava nu l-ati adus? Cu el sigur ati fi castigat alegerile prin 20257!

 2. Te apuca rasul si plansul in acelasi timp!
  Arcaleanu se vede corectul vietii, dar el ii acopera infractionalitatile lui frate-su, apoi are pretentii la primarie?! sa fim seriosi!
  Nu poate sa faca niciun sfert din programul la care viseaza, asa ca sa lase propaganda electorala pentru prostimea lui de la Crucea Garii, ca doar aia o sa il voteze!

 3. Acești oameni au mers prin oraș alături de Arcaleanu, chiar eu am vorbit cu Dna Violeta Alexandru și, sincer, am rămas impresionat. Eu vreau schimbarea la Vaslui, iar ADU este singura soluție!

 4. ..facturile Aquavas au crescut atât de mult, încât crâșmarilor nu le mai convine să toarne apă-n vin..
  Și uite-așa e-n pericol să dispară altă tradiție seculară, din moși-strămoși..
  Iar cetățeanul devine tot mai turmentat și dezorientat, că nu mai știe bietul care e stânga și care dreapta.. Hâc..!!

 5. Mult succes celor din Dreapta Unită!Trebuie o schimbare,am văzut ce ne oferă PSD,un primar care a plecat de la PNL,un președinte la CJ,neînsemnat ,educat de Dumitru Buzatu,deci vor urma sacoșele cu bani,dacă aceștia vor votați.

 6. O echipă foarte frumoasă, cu oameni cinstiti și muncitori! Spre deosebire de toți hoții care au fost până acum la putere, Arcaleanu chiar are un plan bine pus la punct. PSD, nu va mai crede nimeni! Sunteți doar niște mincinoși fără principii! Aveți câțiva “argati” care sunt nevoiți să lase niște comentarii la aceste articole pe care nici ei nu le cred! Ei nu știu ca abolirea sclaviei a avut loc de mult…
  Succes, Marius Arcaleanu! Ești câștigător!

  • Dacă ai cunoaște oamenii din echipa lui Arcaleanu ai vedea că sunt niște cocalari care nu fac cinste orașului Vaslui. Dacă a-ți vedea listele electorale veți rămâne surprins sa constatați ca un singur partid are candidații la consiliu local cu pregătire intelectuala și profesionala adecvată. Arcaleanu cu echipa lui doar la o comuna de gradul 3 fac față.

 7. O simplă întrebare pentru Arcaleanu. Ce îl recomanda pe el ca să fie primar? NIMIC,NIMIC pozitiv, este un mic interlop din Vaslui.

 8. Au venit sa facă campanie cu mașini colant ate electoral. Foarte bună organizare dar nelegală. Cine ia măsuri împotriva lor? Cine poate să creadă minciunile și gogomaniile lui Arcaleanu? Nici el și șleahta lui nu cred acele mizerii (promisiuni).

 9. Arcaleanu viseaza cu ochii deschisi……Toate promisiunile de pe afisele electorale nici el nu le crede, dar sa le si mai realizeze…Un economist care se lauda cu nota 1 (unu) la examenul pentru functia de director al Casei de sanatate….Cum sa votezi asa ceva ??? Nu mai credeti promisiuni desarte ca veti regreta…

 10. Botez și Arcaleanu trebuiau sa defileze cu echipele de consilieri cu care vor sa facă marea schimbare nu cu cei de la București, pentruca aceea nu candidează la Vaslui. Dar lui Arcaleanu îi e rușine sa se afișeze cu oamenii din echipa lui deoarece sunt niște persoane care nu prea fac cinste Vasluiului.

 11. nu p0ate face nimic arcaleanu la aquavas ! cu sloganul lui rad si cainii de el , dar el nu realizeaza . ce sa faci asa-i prostul !

 12. Drula, Voiculescu, apoi rusul Tomac prietenul lui Basescu, apoi perdantul de serviciu care se stie bine cine e, ce mai, unul și unul…
  Singurul este Arcaleanu, care o tine langa cu Aquavas, pana se banalizeaza și acest subiect…în rest, câți sunt de toți?
  Se vad clar în poza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.