27.6 C
Vaslui
01-iul.-2022

Alice Beatrice Dumitriu, eleva de 10 pe linie a Școlii Gimnaziale “George Tutoveanu” din Bârlad

CEA MAI BUNĂ… Eleva care a absolvit cu 10 pe linie toți anii de gimnaziu, declarată șefă de promoție în acest an a Școlii Gimnaziale “George Tutoveanu” din Bârlad

COPII INTELIGENTI… Absolvenții școlilor gimnaziale (clasele a VIII-a) termină pe 11 iunie cursurile și urmează apoi să susțină Evaluarea Națională, care le va permite accesul la licee sau școli profesionale. Media celor patru ani de gimnaziu contează, alături de nota obtinută la Evaluarea Națională, la admiterea lor în liceele dorite. De aceea, între școlile gimnaziale se dă o adevărată “bătălie” pentru stabilirea șefilor de promoție ale fiecărei clase a VIII-a și mai ales pentru media cea mai mare pe școală. Astăzi o vom prezenta pe cea mai bună absolventă a Școli Gimnaziale “George Tutoveanu” – Alice Beatrice Dumitriu. Nota 10 pe linie în toți anii de școală gimnazială, de la clasa V-a până în clasa a VIII-a!

Cea mai bună elevă a promotiei 2022 a Scolii Gimnaziale „George Tutoveanu” din Bârlad este Alice Beatrice Dumitriu. Aceasta a avut o medie de absolvire perfectă: 10! Rezultatele deosebite pe care le-a avut de-a lungul anilor de gimnaziu i-au fost răsplătite prin titulatura mult visată de șef de promotie. A absolvit cu 10 pe linie toate cele patru clase de gimnaziu și dorește să ia o medie mare la Evaluarea Națională, pentru a se înscrie la Colegiul Național “Gheorghe Roșca Codreanu”, specializarea matematică-informatică. A avut-o dirigintă, patru ani, pe prof. Ionela Robu, care este mândră de faptul că șefa de promoție din acest an provine de la clasa a VIII-a D, unde a fost dirigintă din clasa a V-a.

“Încă din copilărie sunt atrasă de cunoaștere”

“Când eram mică, îmi rugam părinții să îmi citească din enciclopedii, fiind fascinată de comorile pe care le ascunde lumea noastră. Iubirea mea față de carte nu s-a risipit de atunci, ci se întețește de fiecare dată când aflu ceva nou. Descoperindu-mi pasiunea față de cunoaștere, mi-am promis încă din clasa pregătitoare că voi da mereu tot ceea ce pot și mă voi strădui să mă autodepășesc de fiecare dată când voi avea ocazia. Mi-am stabilit țelul de a ajunge șefă de promoție cu media generală 10 chiar de atunci, iar acum nu reușesc să conștientizez că mi s-a îndeplinit dorința, o dorință atât de veche și de arzătoare. Susținerea familiei si a domnilor profesori m-a încurajat să nu mă dau bătută și apreciez enorm încrederea pe care aceștia au avut-o în mine. Am participat la diverse olimpiade, unde am obținut rezultate deosebite, fiecare reușită motivându-mă să îmi ating potențialul maxim. Deși perfecționistă, mi-am permis să fac greșeli și le-am acceptat, promițîndu-mi de fiecare dată să progresez. Sunt foarte mulțumită de persoana care am devenit și aștept cu entuziasm să aflu ce lucruri noi voi învăța de acum înainte!”, a precizat Alice Beatrice Dumitriu.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here