spot_imgspot_img
spot_img
0.2 C
Vaslui
09-dec.-2023

UPDATE: Alis Gentimir a fost eliberat

- Advertisement -

Judecãtorii Tribunalului Vaslui au admis recursul formulat de Alis Gentimir împotriva mandatului de arest preventiv dat vineri. Astfel, acesta a fost eliberat, mãsura arestului fiind înlocuitã cu cea a interdictiei de pãrãsire a localitãtii pe perioada derulãrii cercetãrilor. Amãnunte în numãrul de mâine!


Alis isi joaca ultima carte

RECURS Astãzi ,Alis mai face o încercare de a scãpa de gratii. În urma mandatului emis vineri, avocatii acestuia au fãcut recurs, sperând cã vor putea sã-si eliberez clientul. Recursul se va judeca astãzi la ora nouã. Cel putin asa a fost programat. Este posibil însã ca avocatii sã cearã o amânare pentru a putea studia dosarul lui Alis. Între timp, haiduciile lui Alis si bãtãliile purtate de acesta pe strãzile Vasluiului încep sã iasã la ivealã.

Dupã ce a fost emis mandatul de arest preventiv de 29 de zile, Alis Gentimir a fãcut recurs împotriva acestei mãsuri la Tribunalul Vaslui. Avocatii acestuia considerã cã mãsura arestului este mult prea durã fatã de cauza pentru care este cercetat. “Din pãcate, pânã la acest moment ni s-au oferit doar 20 de minute ca sã studiem dosarul. De asemenea, nu întelegem de ce acum douã sãptãmâni, pentru fapta comisã a primit o amendã de 5 milioane, iar acum este cercetat în stare de arest” a declarat avocata Gabriela Grãdinariu. Aceasta a mai declarat cã la perchezitia fãcutã la domiciliul lui Alis, inclusiv ea, a fost cãutatã în posetã.

Alis, protegonistul unor scene de groazã în centrul Vasluiului

Alis Gentimir a fost arestat la douã sãptãmâni dupã o altercatie petrecutã într-o parcare din Vaslui. Atunci, Alis, însotit de opt camaranzi de arme l-au agresat pe Cirpian Parschiv, zis Cel si pe un prieten al acestuia. Mãsura arestãrii acestuia a produs un adevãrat soc în lumea interlopã si asta, din simplu, motiv cã acesta mai participase , direct sau indirect, la alte bãtãlii, fãrã însã sã fie deranjat prea tae de politist. Îsi crease, astfel, o aurã de intangibilitate. Iatã declaratia unui martor la o astfel de bãtãlie: “S-a întâmplat acum patru ani. Eram vânzãtoare într-un magazin de lângã Casa de Culturã. M-am pomenit cu un bãrbat cu fata plinã de sânge si foarte speriat, asta dupã ce afarã am observat o bataie în fata magazinului între mai multi indivizi. Bãrbatul fugise, probabil de agresori, si s-a ascuns în magazin. I-am zis sã meargã la baie sã se spele. Imediat a intrat si acest Alis care a început sã urle la el sã nu se mai bage peste fratele sãu. Ba chiar a luat un scaun si l-a aruncat spre individul bãtut”, ne-a povestit femeia. Aceasta a mai declarat cã în ciuda tãmbãlãului fãcut în plin centrul orasului, nici un politist nu a venit sã se intereseze de ce s-a întâmplat acolo si nimeni nu i-a luat vreodatã vreo declaratie.

Camera video buclucasa din casa lui Alis

La perchezitia fãcutã vineri la domiciliul lui Alis Gentimir, politistii au gãsit si o camerã video asezatã pe un trepied, fãrã, însã, sã-i acorde prea multã importantã. La un moment dat, însã, au observat cã acea camerã dispãruse si cum, în zonã nu erau decât ei, avocatii si prietena lui Alis, toate bãnuielile s-au îndreptat spre ultima persoanã. Nu se stie exact în ce conditii, camera a apãrut, iar politistii au confiscat-o. Mai mult ca sigur, însã, caseta din camera video a dispãrut. În mod normal, camera video nu poate fi constitui probã în dosarul pentru care a fost arestat Alis si, evident, politistii cautã dovezi pentru o altã infractiune mult mai gravã de care e bãnuit acesta, proxenetismul. Oricum, e greu de explicat cm a reusit acest “om de afaceri”, Alis Gentimir, sã dobândeascã în scurt timp o avere destul frumoasã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.