Alo, Primăria Vaslui? Se surpă o stradă abia reabilitată din oraș! (VIDEO)

SEMNAL DE ALARMĂ… Un cititor al publicației noastre ne-a sesizat că  strada Costache Negri din Vaslui, aflată în zona centrală a orașului, prezintă un risc ridicat de accidente din cauza unei gropi apărute în asfalt. Acesta solicită autorităților să ia măsuri cât mai urgent! “Vă rog să analizați posibilitatea reparării străzii Costache Negri din municipiul Vaslui deoarece în scurt timp pe aici nu vor mai putea circula mașinile. Vă rog să luați o hotărâre cât de urgent posibil, pentru ca alunecarea de teren  să nu se agraveze și mai mult. Strada este proaspăt reabilitată, iar calitatea lucrărilor este mai mult decât îndoielnică, având în vedere că după nici doi ani de la turnarea asfaltului, pământul a început să se surpe. Nu este posibil ca într-o zonă centrală a Vasluiului, șoferii să stea cu inima strânsă că în orice moment când treci pe stradă poate fi o alunecare de teren”, ne-a scris cititorul nostru. Acesta ne-a trimis mai multe poze din zona respectivă, pentru a le semnala și celorlați conducători auto pericolul la care se expun.
3 COMENTARII

  1. orasul e varza pentru ca constructorul (si folosesc cacofonia ca sa subliniez calitatea acestuia) nu e controlat calitativ real nici de catre diriginti , nici de RTE-isti, nici de beneficiar, nici de primarie nici de politia locala, nici de restul institutiilor – in special ISC Vaslui (cu conducere noua dupa ce Dl esuat Arcaleanu si VRN s-au “chinuit” sa il fecundeze)…somnoroase pasarele (..) dorm in pace! #cojonesless

  2. Tot orasul e plin de gropi,santuri astupate de mantuiala,varianta spre Iasi si spre Bacau e dezastru iar primarul nu stie altceva decat iarba din Copou pt k de acolo se pot coti bani.

LĂSAȚI UN MESAJ