spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Alpine Coaster, unicatul din Parcul de Aventură de la Galați. Coborâre doar cu ajutorul gravitației

- Advertisement -

În Parcul de Aventură din Pădurea Gârboavele, Galați, se va construi, în premieră pentru această zona de Sud-Est a țării un bob suspendat. Vor fi montate două instalații tip alpine coaster (bob vară/iarnă).

Pe lângă traseele de aventură și tiroliene, autoritățile din Galați vor să amenajeze în Parcul de Aventură EscapeLand un bob suspendat, o atracție spectaculoasă în materie de adrenalină, distracție și relaxare în aer liber.

„Ne dorim să avem cea mai lungă pistă de bob suspendat din țară, însă lungimea exactă va fi stabilită după realizarea studiului de fezabilitate. Vor fi montate instalații tip alpine coaster, una dintre ele fiind unică în țară, coborârea fiind realizată doar cu ajutorul gravitației, în timp ce cealaltă va pune accent pe adrenalină, cu numeroase curbe, trasee printre copaci și prin tuneluri amenajate sub cota terenului. Suntem bucuroși să aducem  și la Galați această inovație din industria parcurilor de aventură și sunt sigur că bobul suspendat din Parcul de Aventură va fi una dintre cele mai apreciate atracții din regiune”, a anunțat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați…https://adevarul.ro/stiri-locale/galati/alpine-coaster-unicatul-din-parcul-de-aventura-de-2301002.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.