Alte trei strãzi din Bârlad vor vedea asfaltul, pentru prima datã de când au fost amenajate! (FOTO)

eNOUTÃTI… Alte trei strãzi din Bârlad sunt pregãtite sã fie asfaltate pentru prima datã de când sunt construite!! De la începutul sãptãmânii, au fost pregãtite pentru asfaltare încã trei strãzi din pachetul denumit generic „Gheorghe Emandi”. Astfel, traficul rutier va fi închis circulatiei, pe segmente, pe strãzile Aurel Vlaicu, Stefan Neagoe si Opanez. „Nu mai suntem de mult timp de acord cu plombãrile, care sunt foarte costisitoare. De aceea am abordat acum 29 de strãzi de-odatã si tot de aceea aceastã gândire va continua si pe viitor”, a spus primarul Dumitru Boros.

Ca de fiecare datã, cetãtenii municipiului care vor sã tranziteze aceastã arterã din Cartierul Deal, unde se lucreazã la refacerea infrastructurii si la trotuare, pe ambele sensuri de mers, sunt rugati sã dea dovadã de întelegere si sã foloseascã rutele ocolitoare semnalizate ca atare. Momentan, traficul a fost închis pe ambele sensuri pe strãzile Stefan Neagoe si Opanez, iar pe Aurel Vlaicu se poate circula, pe infrastructurã de balast. Riveranii sunt, de asemenea, rugati sã nu îsi parcheze autoturismele pe sectoarele pe care se efectueazã lucrãri si sã permitã accesul echipelor de muncitori în zonã.

<< Avem pregãtite pentru asfaltare încã trei strãzi din Pachetul „Emandi”. Alãturi de Pachetul „20 de strãzi”, pe care îl vom încheia în foarte scurt timp, si acest pachet se apropie de final. În paralel, la Proiectul de Mobilitate Urbanã, de 12 milioane euro, suntem acum în faza de licitatie pentru proiectare, iar ofertele sunt în evaluare. Dupã cum s-a putut observa, de aproape doi ani, am schimbat radical planul de asfaltãri din municipiu si ne axãm doar pe covoare asfaltice si refacerea în totalitate a infrastructurii. Nu mai suntem de mult timp de acord cu plombãrile, care sunt foarte costisitoare. De aceea, am abordat acum 29 de strãzi de-odatã si tot de aceea aceastã gândire va continua si pe viitor. Este un test pentru Bârlad dar pe care, pe bunã dreptate, cetãtenii îl asteptau de foarte multi ani”, a declarat primarul Dumitru Boros.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ