spot_imgspot_img
8.6 C
Vaslui
21-apr.-2024

Si-a speriat violatorul cu o boala grava

- Advertisement -

,,Am SIDA! Nu ma viola!”

SCÃPARE… Asa a scãpat teafãrã din mâinile agresorului ei, o tânãrã de 22 de ani din satul Protopopesti, comuna Tãcuta. Bãtutã si cu hainele rupte, fata a alergat câtiva kilometri pânã acasã, unde s-a prãbusit în bratele familiei. Fratele si tatãl ei au pornit imediat pe urmele agresorului. L-au prins la iesirea din sat. Acesta iesise din puscãrie în urmã cu douã luni, unde a stat câtiva ani, tot pentru tentativã de viol.

CURAJ NEBUN. Mirela Ofileanu este încã în stare de soc. Ea nu si-a revenit nici acum din sperietura pe care a tras-o pe dealul unde a mers sã aducã vaca acasã. Un bãrbat necunoscut a oprit-o din drum si a întrebat-o cât e ceasul. A vãzut-o firavã si a crezut cã e o pradã usoarã. S-a înselat, însã. În clipa în care tânãrul de 27 de ani, cioban la o stânã din apropiere, a prins-o de mâini si a strâns-o de gât, fata a ripostat cu pumnii, cu picioarele. A simtit cã o lasã puterile când necunoscutul a trântit-o la pãmânt si i-a rupt hainele. I-a spus atunci cã are SIDA si numai asa bãrbatul a slãbit strânsoarea. A lãsat-o sã plece, dar a amenintat-o sã nu povesteascã nimic familiei. Pentru a fi mai credibil, a urmãrit-o pãnã aproape de casã. Alertatã, familia Mirelei a pornit pe urmele agresorului. L-au gãsit la doar câtiva kilometri si l-au dat pe mâna politistilor. Acum, tânãrul s-a întors dupã gratii.

A învãtat de la fratele ei tehnici de apãrare

Traumatizatã de cele întâmplate, fata nu mai iese din casã neînsotitã. “S-a apropiat de mine un om pe care nu îl cunosc, nu l-am vãzut niciodatã. M-a întrebat cât e ora, i-am spus si am încercat sã evit, sã iau vaca si sã plec acasã. S-a tinut dupã mine. I-am spus sã mã lase în pace, dar el a fugit dupã mine, mi-a pus mâna la gurã si m-a trântit la pãmânt. M-a strâns de gât, mi-a spus sã stau linistitã cã nu mã lasã însãrcinatã. M-am apãrat cât am putut. Atunci am cãutat pretexte. I-am spus cã sunt minorã, cã am SIDA si numai asa mi-a dat drumul. A spus sã nu povestesc nimãnui. Am luat-o la fugã pânã acasã, iar el a venit dupã mine. Acasã, i-am spus mamei, iar fratele meu a plecat cu calul dupã el. L-a prins cu ajutorul unui vecin, Irinel si a chemat politia. Încã nu mi-am revenit. Mã tem si de umbra mea. Sar noaptea prin somn, parcã îl vãd cum mã urmãreste”, a povestit Mirela. Pãrintii ei spun cã asa ceva nu s-a mai întâmplat în zonã. “Nu îmi vine sã cred prin ce nenorocire a trecut fata mea. Putea fi si mai rãu. Ea e slãbutã, bãrbatul ãla era mai puternic. Noroc cã fata a învãtat de la fratele ei, care face arte martiale la Iasi de ani de zile, tehnici de apãrare. Se putea întâmpla orice. Nici nu vreau sã mã gândesc! Îi multumesc lui D-zeu cã a scãpat teafãrã! Acum, nici nu o mai lãsãm sã iasã singurã din casã”, a spus Aurica Ofileanu, mama Mirelei. Localnicii sunt îngroziti. “Nu e de la noi din sat, cã la noi oamenii nu fac rele de astea. Bine cã i-a venit în minte sã spunã o minciunã, sã spunã cã e bolnavã, cã altfel cine stie ce se putea întâmpla. Ne pare rãu de fetita asta, cã sunt o familie foarte linistitã, pãcat!”, spun oamenii din Protopopesti. “În timp ce tânãrul încerca sã o dezbrace, fata i-a spus sã o lase în pace cã e minorã si suferã si de o boalã incurabilã. Pânã la urmã, suspectul a lãsat-o sã plece. El a fost identificat si retinut pentru 24 ore si, ulterior, prezentat în fata instantei, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivã pentru tentativã la infractiunea de viol” a declarat Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.