spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
26-mai-2024

Amalia Năstase, apel disperat către OPC: „Ce băgați în mâncare? Ne umflați cu antibiotice!”

- Advertisement -

Amalia Năstase spune că mâncarea din România e otravă curată! Vedeta s-a întors recent de la Paris, culmea, mai slabă, deși s-a îndopat cu hamburgeri și eclere! Fosta soție a lui Ilie Năstase spune că nu este obsedată de diete, deși toată viața s-a luptat cu kilogramele! Ultima dată a slăbit 10 kilograme, în doar o lună și jumătate!

Amalia Năstase ține de când se știe diete! Ultima dată, vedeta mergea cu casoleta cu mâncare de regim după ea și a reușit chiar să slăbească peste 10 kilograme.

Fosta soție a lui Ilie Năstase spune că de vină pentru faptul că româncele se confruntă cu probleme de greutate evidente este mâncarea din România, care nu este deloc controlată și e plină de aditivi alimentari. Amalia Năstase a transmis un mesaj către Protecția Consumatorului și i-a îndemnat pe inspectorii OPC să mai dea cu subsemnatul prin restaurantele și centrele alimentare din România.

Amalia Năstase: „La Paris am mâncat de m-am spart!”

În ce stadiu ești cu dieta?

Am fost la Paris, n-am mai ținut nici o dietă! Am mâncat de m-am spart. E ceva ciudat că de câte ori plec în străinătate. Nu știu ce băgați în mâncare în România, dar nu mai băgați! De câte ori merg și la Paris, și în L.A. mănânc mult mai mult decât mănânc în România, și dulciuri foarte multe și nu mă îngraș…https://click.ro/interviurile-click/amalia-nastase-apel-disperat-catre-opc-ce-2214119.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.