3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

Amanta lui Reghe, reacție dură: „Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina!”

Amanta lui Reghe, Corina Caciuc, a reacționat dur după informațiile apărute în mediul online și atacurile la care a fost supusă pe rețelele de socializare de fanii Anamariei Prodan.

Amanta lui Laurențiu Reghecampf a acuza faptul că au fost create mai multe conturi false de Instagram și Facebook cu numele și pozele sale. Corina a precizat că este extreme de afectată de atacul mediatic dus împotriva ei, mai ales că în această perioadă în care este însărcinată trebuie să aibă mai mult grijă de ea.

Corina, în vârstă de 29 de ani, și născută la Deva, a precizat că i-au fost create conturi fake pe Instagram și Facebook de pe care se distribuie mesaje care nu-i aparține.

Deși s-a spus că s-a combinat cu Laurențiu Reghecampf doar pentru a fi vizorul presei, Corina a menționat că nu-și dorește notorietate, dar înțelege că iubitul ei este un nume cunoscut.

„Îmi place să fiu discretă, așa cum e și Laur. Nicio poveste de iubire nu este zgomotoasă, nu se poartă pe rețelele sociale, ci în liniște. Nu mi-am făcut niciodată un scop din aparițiile în spațiul public. Tot ce mă interesează în acest moment sunt Laurențiu și sarcina. Am contactat o casă de avocatură și voi depune demersuri pe cale legală pentru a-mi apăra onoarea”, a spus Corina Caciuc. …https://www.bzi.ro/amanta-lui-reghe-reactie-dura-tot-ce-ma-intereseaza-in-acest-moment-sunt-laurentiu-si-sarcina-4294236?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here