0.9 C
Vaslui
04-dec.-2022

Amănunte terifiante despre crima care a avut loc de Revelion în familia de români din Spania: bărbatul avea două cuţite înfipte în piept

- Advertisement -

Uciderea Ionelei de către soţul său Costinel, în faţa celor doi copii minori de opt şi zece ani, chiar de Revelion, a zguduit Spania. Autorităţile vor ţine un moment de reculegere în memoria tinerei.

Ionela, de 28 de ani, şi Costinel, de 37 de ani, erau despărţiţi de câteva săptămâni, după ce tânăra româncă a trăit un calvar alături de soţul ei. Femeia şi-a dat seama că atât ea, cât şi copiii lor sunt în pericol, aşa că a alertat forţele de ordine şi a obţinut un ordin de protecţie împotriva lui. La 22 decembrie, judecătorul a emis ordinul de restricţie care ar fi trebuit să o protejeze pe Ionela.

Însă lucrurile au luat o întorsătură dramatică în preajma sărbătorilor de iarnă. Costinel a încălcat ordinul de restricţie şi s-a dus la casa soţiei sale din Madrid. La un moment dat, o vecină a auzit ţipete venind din casa Ionelei şi s-a speriat, aşa că a sunat la sonerie să vadă ce s-a întâmplat. Băieţelul de opt ani a deschis uşa şi în acel moment femeia l-a văzut pe Costinel agresându-şi soţia. Bărbatul a închis uşa, însă, la scurt timp, din locuinţa femeii s-au auzit strigăte de ajutor.

A fost momentul în care vecina a sunat la numărul de urgenţă. Deşi forţele de ordine s-au prezentat rapid la faţa locului, nu au reuşit să intre imediat în casa Ionelei, aşa că au cerut ajutorul pompierilor. Când au reuşit, într-un final, să pătrundă în locuinţă, poliţiştii i-au găsit pe amândoi soţi fără viaţă, iar pe cei doi copii în stare de şoc.

Costinel avea două cuţite înfipte în piept, iar femeia mai multe plăgi înjunghiate în piept şi braţe, semn că s-a opus cât a putut atacului. Autopsia în cazul Ionelei a stabilit că românca a fost supusă unor cruzimi greu de imaginat. De asemenea, ea avea şi numeroase semne pe corp, semn că înainte de a o înjunghia, bărbatul a atacat-o cu pumnii.   Cei doi copii minori au fost preluaţi de serviciile sociale şi asistaţi de psihologi specializaţi pentru a depăşi această traumă, fiind daţi apoi în grija naşilor lor, sub monitorizarea autorităţilor locale. Tragedia s-a produs în localitatea Torrejon de Ardoz, oraş situat în apropiere de Madrid.

Nu este pentru prima dată când românul şi-a agresat soţia. Prietenii Ionelei au povestit că femeia l-a reclamat la poliţie şi în 2014, tot pentru abuz, şi au fost separaţi pentru o vreme. Luni mai târziu, cuplul a reluat relaţia şi s-au mutat iar împreună.   Colegii lui Costinel, de la o companie de macarale din Alcalá de Henares, ştiau de problemele din familia românului. „Băiatul a avut probleme cu partenera lui şi era puţin supărat în această privinţă , dar nu am crezut niciodată că ar putea face aşa ceva”, a spus unul dintre cei apropiaţi presupusului criminal.   Primăria din Torrejon de Ardoz a decis să ţină un minut de reculegere în memoria româncei care era rezidentă în oraş aproape 10 ani.

Citeste mai mult: adev.ro/qmcoaq

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.