spot_img
spot_imgspot_img
11 C
Vaslui
18-mai-2024

Amatori de schi în afara pârtiilor, înzăpeziți lângă Transalpina Ski: „Stratul de zăpadă era de 150 cm”

- Advertisement -

Sâmbătă, 4 februarie, doi turiști veniți să se dea cu placa pe pârtiile de la Transalpina Ski, din Munții Lotrului – Vâlcea, s-au dus să schieze off-piste și s-au rătăcit, rămânând înzăpeziți în pădure.

Dispeceratul Național Salvamont a anunțat pe pagina de socializare despre acțiunea de căutare a celor doi schiori, inițiată de Salvamont Voineasa: „Acțiune în derulare a salvamontiștilor din cadrul serviciului Salvamont Voineasa pentru căutarea și salvarea a două persoane rătăcite în pădure și blocate din cauza zăpezii foarte mari, după ce au părăsit pârtia amenajată, pentru a schia off piste (în afara pârtiilor – n.red.)”.

Sursa citată a mai pomenit și despre vremea nefavorabilă, ninsoare cu vânt puternic, întreaga zonă aflându-se sub atenționare de Cod portocaliu: „În curând se va întuneca și temperatura va scădea foarte mult. Intervin două echipaje de salvamontiști cu snow-mobile și pe schiuri de tură”…https://adevarul.ro/stiri-locale/ramnicu-valcea/amatori-de-schi-in-afara-partiilor-inzapeziti-2239794.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.