19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Amber Heard spune că viața ei a devenit un coșmar de la începutul procesului cu Johnny Depp: „Sunt hărțuită, umilită și amenințată în fiecare zi”

În ultima zi de mărturii în cazul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard, actrița de 36 de ani a ținut să transmită că viața ei a devenit una de coșmar din cauza procesului televizat.

„În fiecare zi trebuie să retrăiesc trauma”, le-a spus Amber juraților, printre lacrimi. „Poate este ușor de uitat, dar sunt o ființă umană„, a mai declarat aceasta, susținând că experiența din timpul procesului transmis în direct a fost o tortură.

„Sunt hărțuită, umilită și amenințată în fiecare zi. (…) Oamenii vor să mă omoare și îmi spun asta în fiecare zi. Oamenii vor să-mi bage copilul în cuptorul cu microunde și îmi spun asta”, a declarat Heard. „Johnny m-a amenințat – mi-a promis chiar – că, dacă-l voi părăsi vreodată, mă va face să mă gândesc la el în fiecare zi pe care o am mai de trăit”…https://www.filmnow.ro/stiri/amber-heard-spune-ca-viata-ei-a-devenit-un-cosmar-de-la-inceputul-procesului-cu-johnny-depp-sunt-hartuita-umilita-si-amenintata-in-fiecare-zi-81185

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here